zenfone-5-koupite-do-konce-zari-za-vyhodnejsi-cenu
Novinka ZenFone 5 koupíte do konce září za výhodnější cenu

ZenFone 5 koupíte do konce září za výhodnější cenu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 9. 2018 20:45

Chytrý telefon Asus ZenFone 5 mohou zájemci pořídit od pondělí 17. září až do konce tohoto měsíce za sníženou cenu 9390 korun. To znamená snížení původní cenovky o 600 korun. Tato akce platí v Česku u vybraných partnerů pouze 14 dní, tedy do 30. září, respektive do vyprodání zásob.

Reklama

ZenFone 5 se v České republice začal prodávat v květnu letošního roku. Láká na celoplošný displej s úhlopříčkou 6,2 palců a poměrem stran 19:9, zabírající 90 % přední strany, takže jeho rozměry jsou srovnatelné se standardními 5,5palcovými telefony. Je vybaven mimo jiné duálním fotoaparátem se senzorem Sony IMX363, čtyřosou optickou stabilizací a funkcemi umělé inteligence.

ZenFone 5 koupíte do konce září za výhodnější cenu
i Zdroj: PCTuning.cz

O výkon smartphonu se stará procesor Qualcomm Snapdragon 636 v kombinaci se 4 GB operační paměti. Telefon pracuje na operačním systému Android Oreo 8 s nadstavbou ZenUI 5.0. Interní úložiště nabízí kapacitu 64 GB a je rozšiřitelné pomocí microSD karty až o 2 TB. O bezpečí uložených dat se stará snímač otisků prstů v kombinaci s funkcí rozpoznání obličeje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama