huawei-nova-3-miri-na-nejvyssi-pricky-prodejnosti-na-ceskem-trhu
Novinka Huawei nova 3 míří na nejvyšší příčky prodejnosti na českém trhu

Huawei nova 3 míří na nejvyšší příčky prodejnosti na českém trhu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 9. 2018 10:30

Po úspěšných prodejích modelu nova 3 v Číně slaví společnost Huawei s tímto nejnovějším zástupcem střední třídy úspěch i na tuzemském trhu.

Reklama

Model nova 3 se již po 10 dnech od svého uvedení do obchodů v ČR prodává lépe než P20 lite, který si od dubna letošního roku zakoupilo přes 55 tisíc zákazníků, a byl tak dosavadním bestsellerem ve střední třídě smartphonů.

Popularitu a oblíbenost  Huawei nova 3 mezi zákazníky potvrzuje i umístění na srovnávacím portálu Heureka.cz, na kterém už po pár dnech od uvedení na trh obsadil třetí pozici. Kromě toho výrobce oznámil, že telefon ovládá také žebříčky prodeje u klíčových zákazníků i operátorů.

Huawei nova 3 míří na nejvyšší příčky prodejnosti na českém trhu
i Zdroj: PCTuning.cz

Smartphone nova 3 disponuje 6,3palcovým FullView displejem s výřezem a výkonným osmijádrovým procesorem Kirin 970. Ten má i aktualizaci GPU Turbo, která umožňuje plynulý chod těch nejnáročnějších aplikací. Huawei nova 3 se může pochlubit dvěma duálními fotoaparáty se zabudovanou umělou inteligencí. Hlavní fotoaparát je vybaven dvěma čočkami v rozlišení 24 Mpx + 16 Mpx. Selfie fotoaparát je vybavený 24Mpx snímačem, kterému sekunduje druhý 2Mpx senzor.

Huawei nova 3 je na našem trhu k dostání od 1. září za 10 990 Kč, a to v černém provedení a ve variantě Iris Purple, která zaujme viditelným přechodem z fialové do modré.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama