sportovni-sluchatka-panasonic-rp-hs35m-odolaji-desti-i-potu
Novinka Sportovní sluchátka Panasonic RP-HS35M odolají dešti i potu

Sportovní sluchátka Panasonic RP-HS35M odolají dešti i potu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 9. 2018 15:00

Panasonic představuje na našem trhu nová stylová sportovní sluchátka RP-HS35M, která mají být ideální volbou pro aktivní ženy a muže vyžadující hodně muziky za atraktivní cenu. Dostupná jsou ve čtyřech atraktivních barvách, díky speciálnímu uchycení drží v uších i při intenzivním pohybu a nevadí jim déšť ani pot.

Reklama

Dvěma základními požadavky na sluchátka, která jsou určena pro sportovní využití, je pohodlné, a přitom bezpečné uchycení v uších a samozřejmě odpovídající zvuk, který motivuje k vyšším výkonům. Obě tyto vlastnosti mají splňovat sluchátka Panasonic RP-HS35M.

Pro pevné uchycení v uších používají RP-HS35M metodu 3D-Flex, která kombinuje měkké silikonové koncovky, takzvané špunty, s pružnými obroučkami kolem uší. Díky tomu s nimi uživatelé mohou běhat i skákat bez obav z jejich uvolnění. Jejich odolnost odpovídá standardu IPX2, což reálně znamená, že je lze používat pro poslech hudby i v dešti. Reprodukci zvuku zajišťují integrované reproduktory o průměru 14,5 mm (frekvenční rozsah 10 Hz - 25 kHz) a díky mikrofonu vestavěnému na kabelu umožňují sluchátka funkci handsfree telefonování. 3,5mm konektor pak zajišťuje kompatibilitu se všemi telefony vybavenými touto nejpoužívanější sluchátkovou zástrčkou.

Sluchátka Panasonic RP-HS35 jsou nyní ve všech čtyřech barvách k dostání za koncovou doporučenou cenu 499 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama