o2-v-ramci-dnu-marianne-nabidne-slevy-na-telefony-samsung
Novinka O2 v rámci Dnů Marianne nabídne slevy na telefony Samsung

O2 v rámci Dnů Marianne nabídne slevy na telefony Samsung

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 9. 2018 18:00

Dny Marianne nejsou jen výhodné nákupy oblečení a kosmetiky. O2 se letos do této slevové akce zapojuje ave dnech od 14. do 16. září nabídne slevu na vybrané modely značky Samsung. K tomu navíc operátor připravil také akci 1 + 1 na příslušenství – při nákupu vybraných krytů a tvrzených skel na telefon nebo tablet získají zákazníci druhý levnější výrobek zdarma.

Reklama

Vybrané modely značky Samsung mohou zákazníci O2 během nadcházejícího víkendu pořídit s dvacetiprocentní slevou a také možností využít Samsung bonus.  U O2 je navíc možné je kombinovat s bonusem k tarifu, který operátor o nadcházejícím víkendu navýší u vybraných modelů až na sedm tisíc korun. Při kombinaci všech těchto výhod získají zákazníci například model Samsung Galaxy A6 s až 80% slevou za 1 396 korun.

Za čtvrtinovou cenu nabídne O2 také telefon Galaxy A8, který s novým tarifem vyjde na 2 496 korun. V průběhu následujícího víkendu firma zvýhodní také prémiovou řadu S9 a S9+. Například model S9 s 64 GB budou moci pořídit za 10 596 korun.

O2 v rámci Dnů Marianne nabídne slevy na telefony Samsung
i Zdroj: PCTuning.cz

Slevu lze využít na prodejnách i na e-shopu O2 po předložení kuponu z časopisu nebo zadání kódu z aplikace Dny Marianne. S nastavením služeb zákazníkům pomohou v rámci O2 Péče konzultanti na všech prodejnách i poradci O2 Guru, a to nově pouze za jednu korunu. Zákazníci si zároveň mohou telefon pojistit, a to jak proti mechanickému poškození, tak i proti krádeži.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama