evoucher-je-nejnovejsi-funkce-aplikace-cashback-app
Novinka eVoucher je nejnovější funkce aplikace Cashback App

eVoucher je nejnovější funkce aplikace Cashback App

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 9. 2018 16:00

Stále využívanější možností placení při nakupování se stávají dárkové poukázky do vybraného obchodu, které mají určitou dobu platnosti a dají se uplatnit na celý sortiment. Svoji popularitu nyní získávají zejména elektronické poukázky. Ty nově v České republice mohou využít i členové slevového programu CashbackWorld.

Reklama

Od července je lze jednoduše a snadno objednat jak v chytrém telefonu v aplikaci Cashback App, tak na webových stránkách programu https://www.cashbackworld.com/cz/evoucher. „Novinku eVoucher jsme spustili s 6 vybranými obchodníky, další budou postupně přibývat v různých segmentech,“ říká Roman Malík, managing director myWorld s.r.o., která program provozuje. A jedná se o opravdu atraktivní prodejce, mezi které patří síť FAnn parfumerie a kosmetické salony, prodejny Foot Locker a e-shopy Mall.cz, Martinus.cz, Zalando.cz a ZOOT.cz.

eVoucher je nejnovější funkce aplikace Cashback App
i Zdroj: PCTuning.cz

Chtěli byste obdarovat své blízké či přátele a nedaří se vám vybrat nic konkrétního? eVoucher si můžete kdykoli vytisknout a věnovat jako dárek osobně nebo poslat e-mailem. eVoucher se dá ihned uplatnit na nákupy dle přání majitele. A to jak při na on-line nakupování, tak přímo v kamenných prodejnách. Bližší informace jsou v aplikaci u každého obchodníka.

Karta v peněžence

Mít plnou peněženku různých slevových karet a kartiček již není IN. Mějte ji vždy při sobě a to díky aplikaci ve svém chytrém telefonu. On-line registrace do Cashback World programu je jednoduchá a samozřejmě zdarma. Aplikaci Cashback App si po dokončení registrace můžete rychle a bezplatně stáhnout v Google Play nebo App Store a kartu tak mít vždy při sobě. Aplikace má i funkci lokálního vyhledávání, která najde všechny partnerské firmy, které jsou v blízkém okolí, kde se právě nacházíte. A to ať jste v České republice nebo v zahraničí.

Cashbackové programy, díky kterým mohou lidé získat peníze zpět z nákupu, si našly své místo na výsluní. Velmi oblíbena je univerzální Cashback Card, kterou lze používat u více než 120 000 partnerských společností po celém světě. Registrovaní zákazníci si mohou vybírat ze široké škály obchodů a on-line shopů z oblasti bydlení, cestování, elektroniky, módy, zdraví až po sport, zábavu, potřeby pro zvířata či pojištění. Při každém nákupu získají členové programu až 5% peněz zpět a navíc sbírají body, které lze využít k nákupu ve speciálních nabídkách u partnerských firem.

eVoucher je nejnovější funkce aplikace Cashback App
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama