acoustique-quality-m24-nove-aktivni-reprosoustavy-ceskeho-vyrobce
Novinka Acoustique Quality M24: Nové aktivní reprosoustavy českého výrobce

Acoustique Quality M24: Nové aktivní reprosoustavy českého výrobce

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 9. 2018 18:30

Český výrobce Acoustique Quality představuje novinku v oblasti malých aktivních reproduktorů pro domácí poslech. AQ M24 jsou nástupcem úspěšné řady AQ M23. Vylepšení se dočkal především výškový měnič, na jehož místě se usídlila 0,5" kalota chlazená ferrofluidem.

Reklama

„Uživatelé se tak mohou těšit na přirozenější podání vysokých tónů. Čekají je i přesvědčivější basy, kterých výrobce docílil optimalizací nastavení ručně pájené výhybky a vestavěného digitálního zesilovače o výkonu 2 × 30 W,“ uvádí Acoustique Quality. Modernizován byl i čelní ovládací panel. Ten je menší než dřív a elegantně vystupuje z průzvučné tkaniny. LED informující o zvoleném vstupu prosvítá skrze modernizované logo a otočný volič umožní nejen ovládání napájení a hlasitosti, ale také přepínání mezi jednotlivými zdroji.

Acoustique Quality M24: Nové aktivní reprosoustavy českého výrobce
i Zdroj: PCTuning.cz

Kromě základních verze AQ M24 je k dispozici i verze AQ M24DAC pro náročnější uživatele, kteří ocení vestavěný D/A převodník. S ním se uživatel nemusí spoléhat na převod digitálního zvuku na analogový pomocí levných čipů instalovaných ve většině PC, notebooků a televizorů. Vestavěný 16bit Delta-Sigma převodník, který podporuje vzorkovací frekvence 32, 44.1 a 48 kHz, vezme tuto práci na sebe. Výhodou je i jednoduššího propojení pomocí USB a digitálního optického konektoru Toslinkt.

Všechny varianty reprosoustav AQ M24 jsou v prodeji na stránkách výrobce www.aq.cz. Základní verze bez dálkového ovládání za cenu 4 990 Kč, s dálkovým ovládáním za 5 490 Kč. Cena nejvybavenější verze AQ M24DAC s integrovaným D/A převodníkem je 7 490 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama