v-novem-dlc-k-ceske-hre-kingdom-come-deliverance-pomuzete-mlade-lasce-tady-je-trailer
Novinka V novém DLC k české hře Kingdom Come: Deliverance pomůžete mladé lásce, tady je trailer

V novém DLC k české hře Kingdom Come: Deliverance pomůžete mladé lásce, tady je trailer

Martina Lipertová

Martina Lipertová

3. 9. 2018 12:00

Čeští vývojáři z Warhorse Studios chystají nové DLC ke hře Kingdom Come: Deliverance a na tuto skutečnost nás připravují novým trailerem. DLC se jmenuje Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon a budete v něm pomáhat Janu Ptáčkovi získat srdce Karolíny, řezníkovi dcery.

Reklama

Jan Ptáček na začátku dobrodružství sice nebyl zrovna sympaťák, ale člověk si k němu postupem času přece jenom našel cestu, takže mu nyní asi rád podá pomocnou ruku. Jan Ptáček po Jindřichovi žádá, aby Karolíně potajmu přinesl náhrdelník a milostný dopis, ale jelikož dále video zabírá mrtvolu muže a k smrti nazlobeného řezníka, zároveň se dozvídáme, že to nebude zase tak jednoduchý úkol.

Podle Warhorse Studios nám dohrání celé nové příběhové linky zabere minimálně 10-15 hodin. Úkol můžete získat po dohrání hry, nebo dříve ve hře, jakmile se vám podaří seznámit s Janem Ptáčkem.

Ve stejném měsíci, jako DLC, by pak mělo přijít také volné rozšíření s názvem Tournament. Toto DLC bude pro všechny majitele původní hry zcela zdarma a do světa přidá místa, na nichž se můžete účastnit rytířských turnajů.   

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama