world-of-tanks-pro-pocitace-prichazeji-s-polskymi-tanky
Novinka World of Tanks pro počítače přícházejí s polskými tanky

World of Tanks pro počítače přícházejí s polskými tanky

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 8. 2018 13:15

Populární free-to-play akce World of Tanks přichází s dalším zásadním rozšířením, největším od jarní verze 1.0. Pořadové číslo 1.1 přidává do hry v pořadí jedenáctý národ. Tím není nikdo jiný, než náš severní soused, Polsko. Současně s polským vývojovým stromem se ve hře objevuje i bojiště Studzianki, které si na vývojářích vyžádala polská hráčská komunita.

Reklama

World of Tanks PC patří v Polsku mezi velmi populární hry a bylo tedy logické, že takový krok musel přijít. „Komunita hráčů je v této zemi velmi silná a loajální, takže naše nejnovější rozšíření je pro polské fanoušky určitou odměnou. Ve hře se tak neobjevují pouze polské tanky, ale také regionální aspekt,“ vysvětluje Max Chuvalov, publishingový ředitel World of Tanks. „Jsme nadšeni, že může vydat obě věci naráz. Hráči tak dostanou nejen tanky, ale také dlouho očekávanou mapu polského bojiště,“ dodává.

Vývojový strom nabídne rovných deset vozidel a k tomu navrch ještě dva prémiové tanky. Základní tanky tzv. low-tier jsou vybavené podobně jako stejná kategorie u jiných národů. Hráči tak dostanou k dispozici rychlost a dynamičnost spojenou s lehkým pancéřováním. Další tanky přinášejí různá vylepšení až k Tier X! Rozšíření 1.1 navíc nabídne ještě jeden pomyslný bonbónek. Ve World of Tanks se objevuje běloruský Minsk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama