vybrane-televizory-panasonic-dostavaji-podporu-hdr10
Novinka Vybrané televizory Panasonic dostávají podporu HDR10+

Vybrané televizory Panasonic dostávají podporu HDR10+

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 8. 2018 20:30

Společnost Panasonic představuje aktualizaci firmwaru pro 4K televizory řady FX600 a vyšší, která umožňuje přehrávání obrazu ve standardu HDR10+. Konkrétně je nový software dostupný pro letošní modely FZ800/FZ802 a FZ950/FZ952. Výrobce zároveň oznámil, že televizory série FX700 budou nyní označeny certifikátem HDR10+. To znamená, že prošly testováním v autorizovaném testovacím centru a vyhovují hollywoodským požadavkům, stanoveným ve spolupráci se společností 20th Century Fox.

Reklama

20th Century Fox hodlá technologii HDR10+ využít v celé řadě nových produktů. Studio v současnosti zvažuje hned několik titulů, které chce v následujících týdnech představit. První streamingovou službou, která obsah v HDR10+ v prosinci 2017 představila, byla Amazon Prime Video. V současnosti standard HDR10+ naplňuje veškerý obsah sekce Prime Video HDR.

Technologie dynamických metadat HDR10+ je nová, bezztrátová, dynamická platforma pro dosažení vysokého dynamického rozsahu (HDR), vytvořená společností 20th Century Fox, Panasonic a Samsung. Benefity HDR10+ spočívají v tom, že automaticky optimalizuje jas, barvu a kontrast pro každou scénu a poskytuje tak výrazné zlepšení kvality obrazu.

Vybrané televizory Panasonic dostávají podporu HDR10+
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama