do-prodeje-vstupuji-bezdratova-sluchatka-niceboy-hive-pods
Novinka Do prodeje vstupují bezdrátová sluchátka Niceboy HIVE pods

Do prodeje vstupují bezdrátová sluchátka Niceboy HIVE pods

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 8. 2018 16:00 2

Značka Niceboy dále rozšiřuje své audio portfolio. Aktuálně představila bezdrátová sluchátka HIVE pods. Mezi jejich přednosti patří technologie autopárování s telefonem, výdrž až 30 hodin či rozhraní Bluetooth 4.2 zajišťující stabilní spojení až do vzdálenosti 10 metrů.

Reklama

Připojení sluchátek k zařízení probíhá zcela automaticky. HIVE pods se během pár vteřin po vytažení z boxu automaticky spárují s vybraným přístrojem a po jejich navrácení do boxu opět automaticky odpárují. Výrobce také zmiňuje Smart Buttons (multifunkční tlačítka), díky kterým je veškeré ovládání situováno přímo na sluchátkách. Pomocí těchto ovládacích prvků je možné hudbu pouštět či pozastavovat, přepínat skladby, ovládat hlasitost či přijímat telefonní hovory.

Bluetooth 4.2 se oproti předchozím verzím vyznačuje mnohem nižšími nároky na spotřebu baterie, což je pro přenosná sluchátka vítaným benefitem. Pomocí této bezdrátové technologie je pak možné se propojit s mobilním telefonem, počítačem či tabletem do vzdálenosti 10 metrů. Výrobce pak přidal oproti předchozím verzím také vylepšený čipset a technologii MaxxBass, která se stará o vyvážený zvukový přenos.

Do prodeje vstupují bezdrátová sluchátka Niceboy HIVE pods
i Zdroj: PCTuning.cz

Ke sluchátkům náleží skladné nabíjecí pouzdro, které zajišťuje energii až na 30 hodin poslechu hudby. Díky svému ergonomickému tvaru a malým rozměrům se vejde do kapsy. Sluchátka mimo pouzdro mají výdrž až 3 hodiny a za 2 hodiny se v boxu opět plně dobijí. O stavu baterie informují diody jak na boxu, tak na sluchátkách.

Kromě samotných True Wireless sluchátek naleznete v balení nabíjecí box, nabíjecí USB kabel, 2 páry ušních špuntů různých velikostí (1× na sluchátkách, 1× náhradní velikost) a návod k obsluze.

Niceboy HIVE pods koupíte u všech velkých prodejců za 1 990 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama