sluchatka-sennheiser-gsp-550-maji-nabidnout-nekompromisni-prostorovy-zvuk
Novinka Sluchátka Sennheiser GSP 550 mají nabídnout nekompromisní prostorový zvuk

Sluchátka Sennheiser GSP 550 mají nabídnout nekompromisní prostorový zvuk

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 8. 2018 15:00 3

Společnost Sennheiser představuje nová high-endová sluchátka pro PC hráče GSP 550 s podporou prostorového zvuku Dolby Surround Sound 7.1. Budoucí majitelé se mohou těšit také na kvalitní mikrofon i odolnou konstrukci.

Reklama

Podle výrobce se model GSP 550 může se pochlubit věrným zvukovým podáním, které zajišťuje otevřená konstrukce ukrývající membrány směřující zvuk přímo do ušního kanálu. Dojem úplného obklopení 7.1kanálovým zvukem Dolby Surround Sound uživateli zprostředkuje přibalený modul Surround Dongle, navržený pro optimalizaci poslechového zážitku pouhým stisknutím tlačítka Dolby. Přehledná PC aplikace navíc umožní upravit zvukový výstup podle vkusu každého hráče za pomoci několika režimů prostorového zvuku.

Sennheiser GSP 550 se pyšní i propracovanou ergonomií. Pohodlí trvající i při hodinách hraní zajišťují kovové klouby a systém nastavení přítlaku integrovaný v hlavovém mostu. Pohodlí prohlubují i prodyšné ergonomické náušníky, potažené jemnou chladivou textilií i otevřená konstrukce mušlí, která umožňuje přirozené odvětrání.

Sluchátka Sennheiser GSP 550 mají nabídnout nekompromisní prostorový zvuk
i Zdroj: PCTuning.cz

GSP 550 přináší také mikrofon s vylepšenou kvalitou záznamu a efektivním potlačením šumu. Softwarové rozhraní navíc uživateli umožní nastavit, jak moc bude při komunikaci slyšet svůj vlastní hlas. Mikrofon lze rychle ztlumit prostým vyklopením jeho ramena nahoru a pomocí ovládacího panelu na sluchátcích je možné pohodlně nastavit hlasitost reprodukce.

Cenu a dostupnost sluchátek GSP 550 společnost Sennheiser zatím neoznámila.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama