huawei-hlasi-rekordni-prodeje-smartphonu-nova-3
Novinka Huawei hlásí rekordní prodeje smartphonů nova 3

Huawei hlásí rekordní prodeje smartphonů nova 3

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 8. 2018 11:00

Huawei hlásí rekordní prodeje série smartphonů řady nova 3. Jeden měsíc od globálního uvedení se prodaly dva miliony kusů nových modelu. Největší úspěch zatím společnost zaznamenala na domácím čínském trhu.

Reklama

Společnost Huawei představila sérii nova 3 v druhé polovině července. Od té doby se celosvetoveprodaly dva miliony kusů smartphonů nova 3 a nova 3i. Největší prodeje zaznamenala společnost Huawei v Číně. Nelze ale pominout, že 40 % prodejů série nova 3 bylo mimo čínský trh.

Chytrý telefon nova 3 disponuje 6,3palcovým FullView displejem s výřezem a výkonným osmijádrovým procesorem Kirin 970. Ten má i aktualizaci GPU Turbo, která umožňuje plynulý chod těch nejnáročnějších aplikací. Huawei nova 3 se může pochlubit dvěma duálními fotoaparáty se zabudovanou umělou inteligencí. Hlavní fotoaparát je vybaven dvěma čočkami v rozlišení 24 Mpx + 16 Mpx. Selfie fotoaparát je vybavený 24Mpx snímačem, kterému sekunduje druhý 2Mpx senzor.

  Huawei hlásí rekordní prodeje smartphonů nova 3
i Zdroj: PCTuning.cz

Huawei nova 3 bude našem trhu k dostání od 1. září za 10 990 Kč, a to v černém provedení a ve variantě Iris Purple, která zaujme viditelným přechodem z fialové do modré.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama