steelseries-nove-nabizi-gamedac-zvlast-a-vylepsuje-headsety-arctis
Novinka SteelSeries nově nabízí GameDAC zvlášť a vylepšuje headsety Arctis

SteelSeries nově nabízí GameDAC zvlášť a vylepšuje headsety Arctis

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 8. 2018 17:30

Výrobce SteelSeries nově nabízí externí zvukovou kartu GameDAC jednotlivě a na základě zpětné vazby vylepšuje také sérii headsetů Arctis. GameDAC je kompatibilní se všemi sluchátky a herními headsety.

Reklama

GameDAC pohání integrovaný čip ESS Sabre DAC a zesilovač s dynamickým rozsahem 121 dB a zkreslením sinusového signálu -115 dB. Jako první herní certifikovaný Hi-Res audio systém zajišťuje hráčům 96 kHz/24bitový zvuk bez potřeby snižovat frekvenci. Integrovaný čip ESS Sabre pak umožňuje zesílení basů, výraznější zvukové efekty a díky podpoře DTS Headphone X: 2.0 vytváří přesný zvukový signál.

SteelSeries nově nabízí GameDAC zvlášť a vylepšuje headsety Arctis
i Zdroj: PCTuning.cz

Na zvukové kartě je umístěn OLED displej pro snadnou orientaci v menu a nastavení bez nutnosti instalace přídavného softwaru. Konzolovým hráčům nabízí volnost při nastavení ekvalizéru, přepínání prostorového zvuku, řízení podsvícení stejně tak, jako upravovat hlasitost a poměr hlasitosti mezi hrou a komunikačními kanály pomocí ChatMix Dial. Počítačoví hráči pak najdou ještě hlubší možnost nastavení prostřednictvím softwaru SteelSeries Engine 3.

SteelSeries GameDAC je k dispozici za 149,99 eur s DPH prostřednictvím stránek www.steelseries.com.

Nová verze modelů Arctis 3, 5 a 7

Nová verze headsetů SteelSeries Arctis 3, 5 a 7 navazuje na předchůdce a stále nabízí moderní funkce a technologie včetně kvalitního ClearCast mikrofonu, zvukových měničů S1 s nízkým zkreslením signálu, flexibilního hlavového mostu v podobě čelenky a exkluzivních náušníků z AirWeave tkaniny. Nová generace byla založena na zpětné vazbě uživatelů, aby ještě vylepšila hojně oceňovaný design.

Vylepšená série headsetů byla nově osazena paměťovou pěnou a čelenka modelu Arctis 7 byla přepracována tak, aby se více přiblížila headsetu Arctis Pro a lépe se přizpůsobila každé velikosti a tvaru hlavy.

SteelSeries nově nabízí GameDAC zvlášť a vylepšuje headsety Arctis
i Zdroj: PCTuning.cz

Kromě estetických změn získaly Arctis 5 a Arctis 7 také výkonnostní vylepšení pro podporu rozšířené odezvy bassů. Oba tyto headsety obdržely upgrade technologie na DTS Headphone: X v2.0. Stávající majitelé tento upgrade dostanou zdarma prostřednictvím aplikace SteelSeries Engine.

Nové headsety jsou k dispozici na webu https://steelseries.com/gaming-headsets/arctis za koncové ceny:

SteelSeries Acrtis 3 - 99,99 eur včetně dopravy.

SteelSeries Acrtis 5 - 129,99 eur včetně dopravy.

SteelSeries Acrtis 7 - 179,99 eur včetně dopravy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama