youtube-nam-dava-moznost-sledovat-kolik-casu-jsme-stravili-sledovanim-videi
Novinka YouTube nám dává možnost sledovat, kolik času jsme strávili sledováním videí

YouTube nám dává možnost sledovat, kolik času jsme strávili sledováním videí

Martina Lipertová

Martina Lipertová

28. 8. 2018 09:45 2

YouTube představila nový nástroj, který by vám měl pomoci k dobrým návykům. Jedná se o přehled času, po nějž jste sledovali videa na YouTube dnes, včera a v průběhu uplynulého týdne. Díky tomu můžete jednoduše zjistit, zdali to se sledováním videí nepřeháníte, a případně s tím začít něco dělat.

Reklama

Novinku najdete v nabídce (menu) vašeho účtu, konkrétně ve svém profilu, kam se vám započítávají všechny vaše videoseance.

YouTube nám dává možnost sledovat, kolik času jsme strávili sledováním videí
i Zdroj: PCTuning.cz

YouTube (potažmo mateřská společnost Google) tyto údaje stahuje z vaší historie sledování. Zatím není jasné, zdali lze tuto možnost zakázat, respektive zdali Google tato data neschraňuje, i pokud to máte zakázáno z bezpečnostních důvodů.

Nová uživatelská funkce v YouTube doprovází další nedávno přidané funkce, jejichž prostřednictvím mají uživatelé získávat lepší přehled o tom, zdali to s technologiemi nepřehánějí, a případně jim dát impulz, aby se od nich zkusili oprostit.

A ještě jedna zajímavá věc na konec. YouTube nyní ztlumuje oznámení zasílaná mezi 10 večer a 8 ráno. Tato možnost je defaultně zapnutá u všech uživatelů, ale pokud chcete, můžete ji deaktivovat.

Zdroj: The Verge

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama