lg-g7-prijde-v-dalsich-dvou-variantach-jeden-bude-mit-snapdragon-835-druhy-zase-priznivejsi-cenu
Novinka LG G7 přijde v dalších dvou variantách. Jeden bude mít Snapdragon 835, druhý zase příznivější cenu

LG G7 přijde v dalších dvou variantách. Jeden bude mít Snapdragon 835, druhý zase příznivější cenu

Martina Lipertová

Martina Lipertová

28. 8. 2018 12:30

Veletrh IFA se pomalu rozjíždí a tak technologické společnosti začínají chrlit zajímavé novinky. Jedna z nich pochází z táboru LG, která nám představila smartphony LG G7 One a LG G7 Fit. První jmenovaný smartphone bude vybavený Snapdragonem 835, zatímco druhý bude mít starší procesor a tím pádem i příznivější cenu.

Reklama

LG G7 One

LG G7 One je prvním smartphonem zapojeným do programu Android One, který by měl přinést modely s čistým Androidem bez nadstaveb a jiných výrazných úprav a zároveň i pravidelnější a rychlejší aktualizace tohoto systému.

LG G7 One je zároveň prvním smartphonem v sérii „G“, který přijde se Snapdragonem 835 (LG G6 měl Snapdragon 821, zatímco LG G7 ThinQ má Snapdragon 845). Dále se můžete těšit na 6,1palcový QHD+ FullVision displej s výřezem na horní straně a extrémně vysokým poměrem stran 19,5:9. 

Smartphone bude dále vybaven 4 GB RAM a 32 GB vnitřního prostoru, který půjde rozšířit skrze microSD karty až o dalších 512 GB. 

LG G7 One nabídne dvojici fotoaparátů. Selfie kamerka má 8Mpx snímač, zadní potom 16Mpx snímač se světelností F/1.6 a dvěma přisvětlovacími diodami. Na zadní straně najdeme ještě čtečku otisků prstů.

K další výbavě LG G7 One patří 3000 mAh baterie, USB Type-C, NFC, audio převodník Quad DAC a DTS:X. Smartphone se pyšní certifikacemi IP68 a MIL-STD 810G.

LG G7 Fit

Mobilní divize LG v posledním čtvrtletí vykázala ztrátu a nový smartphone LG G7 Fit by měl být prvním „novým kompetitivním modelem“, který LG minulý měsíc slíbila. Smartphone pohání méně výkonný Snapdragon 821, ale zároveň se chlubí displejem a dalšími zajímavými funkcemi z lepších modelů ThinQ a One.

LG G7 Fit je vybaven 4 GB RAM a 32 GB vnitřního prostoru, stejně jako G7 One. Vedle toho existuje verze nazývaná LG G7 Fit+, která nabídne 64 GB vnitřního prostoru. Korejský výrobce slibuje, že oba smartphony půjde rozšířit microSD kartami až o 2 TB, ale všichni víme, že je to jenom teorie, a že ve skutečnosti nekoupíte microSD větší než 512 GB.

LG G7 Fit dále přináší Quad DAC, voděodolnost a prachuvzdornost a baterii o kapacitě 3000 mAh. Tento smartphone nepatří do programu Android One, což znamená, že z Androidu Oreo na Android Pie bude aktualizován o něco později než LG G7 One.

Oba nové smartphony od LG zdědily fyzické parametry dobře známého LG G7 ThinQ. LG G7 One přijde ve dvou barvách – New Moroccan Blue a New Aurora Black, zatímco LG G7 Git v New Aurora Black a New Platinum Gray. 

Cena a dostupnost v naší zeměpisné šířce a výšce zatím známa není, ale těchto informací se do konce veletrhu třeba ještě dočkáme.

Zdroj: GSM Arena

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama