youtube-se-ve-velkem-chysta-zavest-reklamy-ktere-nelze-preskocit
Novinka YouTube se ve velkém chystá zavést reklamy, které nelze přeskočit

YouTube se ve velkém chystá zavést reklamy, které nelze přeskočit

Martina Lipertová

Martina Lipertová

27. 8. 2018 11:00 2

Na serveru Mashable se objevila informace o tom, že počet přeskakovacích reklam (skip add) na YouTube by se brzy mohl rapidně snížit. Pokud jste se začali radovat, ještě zadržte. Počet reklam na YouTube se totiž nesníží, jenom některé reklamy již nepůjde přeskočit.

Reklama
YouTube se ve velkém chystá zavést reklamy, které nelze přeskočit
i Zdroj: PCTuning.cz

V současné chvíli mohou reklamy bez možnosti přeskakován do svých YouTube videí zavádět pouze vybrané kanály. Brzy by se však k této funkci mohli dostat všechny provozovatelé bez rozdílu sledovanosti a dalších kritérií. A to je pro nás běžné uživatele docela komplikace.

Na druhou stranu, pokud provozujete nějaký YouTube kanál, zavedení reklam bez možnosti přeskakování vám může výrazně navýšit příjem. Reklamy, které uživatelé shlédnout bez přerušení, totiž jistě jsou lépe zpeněženy než ty, které s sebou nesou potenciální riziko, že je cílové publikum nedokouká.

Možnost zakázat přeskakování reklam by měla být čistě volitelná, to znamená, že někteří provozovatelé kanálů by i nadále mohli svůj obsah prokládat přeskakovatelnými reklamami. Přeji vám, aby se pro tuto možnost rozhodli i provozovatelé vašich oblíbených YouTube kanálů.

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama