forza-horizon-4-vam-dovoli-z-pc-vymackat-maximum
Novinka Forza Horizon 4 vám dovolí z PC vymačkat maximum

Forza Horizon 4 vám dovolí z PC vymačkat maximum

Martina Lipertová

Martina Lipertová

25. 8. 2018 11:00 1

Forza Horizon 4 je pokračování jedné z nejlépe vypadajících a nejzábavnějších závodních sérií nejen na konzolích Xbox One, ale nějaký ten pátek také na počítačích. A právě na nich bychom se letos měli dočkat pořádných grafických orgií, alespoň pokud si připravíme dostatečně silnou sestavu.

Reklama
Forza Horizon 4 vám dovolí z PC vymačkat maximum
i Zdroj: PCTuning.cz

Co od nové Forzy můžeme očekávat, prozradil na Gamescomu umělecký ředitel společnosti Playground Games Benjamin Penrose.

„Doporučená herní sestava nyní počítá se 60 fps, což se od Forza Horizon 3 se 30 fps změnilo. Jsme opravdu spokojeni se stabilitou a výkonem a máme i celou řadu nových možností, jimiž počítač můžete posunout hodně za možnosti nastavení Ultra, pokud máte velmi silný PC“.

Umělecký ředitel dále slíbil, že si budeme moci nastavit své úhly kamery, a že nám dají přístup do nastavení HDR, což se stane vůbec poprvé v počítačové verzi Forza Horizon.

Další skvělou zprávou je, že ze série zmizí loot boxy a placené tokeny. To znamená, že jakmile si hru jedou koupíte, už nebudete tlačeni k tomu, abyste opět vytahovali svoji peněženku.

Forza Horizon 4 pro počítače vychází 2. října 2018. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama