htc-predstavuje-prvni-celovecerni-film-pro-vr
Novinka HTC představuje první celovečerní film pro VR

HTC představuje první celovečerní film pro VR

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 8. 2018 20:30 1

Společnost HTC dnes představila první celovečerní snímek pro VR headsety 7 Miracles. Produkce filmu se ujali Joel Breton a Enzo SIsty, kteří mají na svém kontě kasovní trháky jako Avengers: Age of Ultron, Umučení Krista, nebo Piráti z Karibiku. 7 Miracles si svou premiéru odbyde 3. října během filmového festivalu Raindance Film. Pro všechny VR headsety by měl být dostupný závěrem roku.

Reklama

„Příběh 7 Miracles se věnuje sedmi zázrakům Ježíše Krista z evangelia podle Jana. Sedmidílný VR zážitek pohltí diváky v kulisách biblického příběhu ohromujícími záběry, které vznikaly pomocí fotogrammetrie a volumetrického snímání. Tyto technologie zajistily perfektně ostré 8K záběry i trojrozměrné 3D scény,“ uvádí zpráva.

7 Miracles režíroval Rodrigo Cerqueira (Jesus VR: The Story of Christ) a spolurežíroval Marco Spagnoli . Producenty tohoto VR snímku jsou Enzo Sisti (Aquaman, Wonder Woman, Avengers: Age of Ultron, Umučení Krista), Joel Breton (Piráti z Karibiku, Unreal, Anno 1602, Terrarria) a Rodrigo Cerqueira. Film se natáčel v Římě a v Mateře, kde vznikly úspěšné tituly jako Umučení Krista nebo Ben Hur.

HTC představuje první celovečerní film pro VR
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama