lenovo-predstavuje-pracovni-notebooky-thinkpad-p1-a-thinkpad-p72
Novinka Lenovo představuje pracovní notebooky ThinkPad P1 a ThinkPad P72

Lenovo představuje pracovní notebooky ThinkPad P1 a ThinkPad P72

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 8. 2018 10:00

ThinkPad P1 uživatele potěší jak po stránce vzhledu, tak po stránce kvalitní konstrukce. Charakteristická černá povrchová úprava, skleněný touchpad či pohodlná klávesnice jsou přesně tím, co uživatelé pracovních stanic vyžadují. Velký důraz výrobce kladl i na dobíjecí adaptér, který je u P1 o 35 % menší a lehčí než u předchozích modelů.

Reklama

Lenovo ThinkPad P1 může být vybaven až osmou generací procesorů Intel Xeon a Intel Core včetně podpory procesoru Intel Core i9. Nabídne také certifikaci pro klíčové ISV aplikace, podporu ECC paměti a možnost přetaktování až na 4,6 GHz. Uživatelé mohou ještě zvýšit výkon s nejnovějšími grafikami Nvidia Quadro P1000 a P2000.

Ruku v ruce s těmito komponenty přináší notebook také dotykový patnáctipalcový 4K displej se 100% zobrazením barevného prostoru Adobe, infračervenou kameru, až 4TB PCIe úložiště v provedení M.2 a 64GB operační paměť.

Lenovo na GamesComu představilo také ThinkPad P72. Ten je primárně určený pro uživatele, kteří vyžadují vysoký výkon. Tento 17palcový notebook přináší nejnovější 8. generaci procesorů Intel Xeon a Intel Core, spolu s výkonnou grafikou Nvidia Quadro P5200. S úložištěm o velikosti až 6 TB, 128GB operační pamětí a 16GB Intel Optane pamětí získají uživatelé přemíru výkonu i pro zpracování obrovského množství dat.

ThinkPad P1 bude na našem trhu dostupný od 4. září za cenu začínající na 75 000 Kč. Notebook ThinkPad P72 bude k dispozici od 11. září za částku od 80 000 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama