macbook-air-bude-mit-uzke-ramecky-a-retina-displej-s-vysokym-rozlisenim
Apple Novinka MacBook Air bude mít úzké rámečky a Retina displej s vysokým rozlišením

MacBook Air bude mít úzké rámečky a Retina displej s vysokým rozlišením

Martina Lipertová

Martina Lipertová

21. 8. 2018 12:30

Agentura Bloomberg uvedla, že Apple brzy vydá dlouho očekávaného nástupce notebooku MacBook Air. Nový model s poměrně nízkou pořizovací cenou by měl být kompletně přebudovaný – mimo jiné to znamená, že bude mít štíhlejší rámečky a displej Retina s vysokým rozlišením.

Reklama
MacBook Air bude mít úzké rámečky a Retina displej s vysokým rozlišením
i Zdroj: PCTuning.cz

Kdysi velmi populární MacBook Air se nedočkal vylepšení po téměř jednu dekádu, konkrétně od té doby, co se Apple začal soustředit na MacBook Pro a 12palcový MacBook. Cena těchto zařízení je o stovky dolarů dražší, takže Apple se tím dostal pod palbu kritiky, která tvrdila, že se tím snaží přimět lidi ke koupi dražších modelů.

Apple dále uvedl, že pracuje na updradu Mac Mini, miniaturního stolního počítače, který byl společností zanedbáván ještě o něco více. O možnosti upgradu Mac Mini informoval Tim Cook, výkonný ředitel Applu již minulý rok v říjnu.

Příští měsíc by Apple mohl představit tři nové modely iPhonu a přepracovaný iPad Pro s Face ID. Ve stejnou dobu by se svého představení mohly dočkat také nové Macy, stejně tak je ale možné, že je Apple odhalí až o měsíc později.

Zdroj: 1, 2, 3

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama