monstrozni-chladic-cooler-master-wraith-ripper-dorazi-koncem-zari
Novinka Monstrózní chladič Cooler Master Wraith Ripper dorazí koncem září

Monstrózní chladič Cooler Master Wraith Ripper dorazí koncem září

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 8. 2018 17:30 3

Cooler Master představuje oficiální chladič druhé generace procesorů Ryzen Threadripper, který byl navržen tak, aby odvedl až 250W tepelné zatížení.

Reklama

Wraith Ripper, jak se novinka jmenuje, disponuje dvěma oddělenými věžemi, do kterých je teplo přiváděno prostřednictvím sedmi heat-pipe trubicemi. Pod speciálním krytem Wraith Armour pomáhajícím proudění vzduchu a mezi oběma pasivy se skrývá 120mm ventilátor, který aktivně nasává a tlačí vzduch skrze radiátory.

Systém instalace chladiče Wraith Ripper je nejjednodušším pro uchycení TR4. „Čtyři dlouhé šrouby jdoucí od shora chladiče až na samou základnu umožňují jeho snadné upevnění bez nutnosti složitě manipulovat v blízkosti procesoru. V návaznosti na snadný systém ukotvení poskytuje chladič zároveň dostatek prostoru pro paměti,“ uvádí Cooler Master.

Monstrózní chladič Cooler Master Wraith Ripper dorazí koncem září
i Zdroj: PCTuning.cz

Střídmý černý design chladiče obohacuje nastavitelné RGB LED podsvícení jdoucí ve dvou liniích od základny napříč chladičem a vrchní kryt s AMD Ryzen Threadripper logem. Uživatelům je prostřednictvím dostupného softwaru Wraith Ripper umožněno nastavení rychlosti, barev a různých režimů podsvícení.

Cooler Master Wraith Ripper bude v Evropě k dispozici od 27. září a doporučenou koncovou cenu 119 eur s DPH (3 100 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama