sluchatka-bose-quietcomfort-35-ii-podporuji-nove-digitalni-asistentku-alexa
Novinka Sluchátka Bose QuietComfort 35 II podporují nově digitální asistentku Alexa

Sluchátka Bose QuietComfort 35 II podporují nově digitální asistentku Alexa

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 8. 2018 18:00

Po aktualizaci firmwaru, které probíhá jednoduše pomocí aplikace Connect, lze nově ve sluchátkách QuietComfort 35 II využít digitální asistentku Alexa od Amazonu. Ta je samozřejmě úzce navázána na služby, které Amazon nabízí, jako například Prime či Music Unlimited. Ty nabízejí od loňského roku i českým zákazníkům možnost streamování filmů, seriálů, hudby nebo využití elektronických knih a časopisů.

Reklama

Implementace Alexy do sluchátek Bose QuietComfort 35 II navazuje na již stávající možnost využití asistentů Google a Siri a potěší prozatím anglicky mluvící uživatele. Asistentka se vždy spouští tlačítkem umístěným přímo na sluchátkách, které má standardně funkci ovládání úrovně potlačení okolních zvuků. Nemůže se tedy stát, že by uživatel aktivoval některé pokyny nechtěně pouhým hlasem. Používáním digitální asistentky přebírá toto tlačítko novou funkci.

Jak na aktualizaci?

Postup je jednoduchý, stačí, když si uživatel ve sluchátkách updatuje s pomocí aplikace Bose Connect firmware. Poté je třeba do smartphonu nainstalovat aplikaci Amazon Alexa a zaregistrovat se. Následně pak v aplikaci zvolít, že sluchátka chce používat pro komunikaci s asistentkou. Veškeré pokyny pak asistence předává hlasově se současným držením tlačítka na sluchátkách.

Bose QuietComfort 35 II patří mezi světově nejprodávanější sluchátka s funkcí noise cancelling, která potlačuje aktivně s využitím elektroniky nežádoucí zvuky z okolí a vytváří optimální poslechové podmínky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama