evolveo-fitband-b3-zmeri-krevni-tlak-a-splnuje-normy-ip67
Novinka Evolveo FitBand B3: změří krevní tlak a splňuje normy IP67

Evolveo FitBand B3: změří krevní tlak a splňuje normy IP67

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 8. 2018 20:00

Chytrý Bluetooth náramek Evolveo FitBand B3 nabízí barevný IPS displej a bohatou nabídku funkcí včetně monitoringu hodnot krevního tlaku a tepové frekvence. Navíc se snadno a rychle spáruje s mobilním telefonem s operačním systémem Android a iOS. V obchodech je dostupný za koncovou cenu 1 290 Kč včetně DPH.

Reklama

Displej Evolveo FitBand B3 mimo jiné zobrazuje notifikace ze smartphonu, jako jsou příchozí hovory, zprávy nebo naplánované události. Mezi funkcemi chytrého náramku nechybí zmiňovaný monitoring hodnot krevního tlaku, měření tepové frekvence, kvality spánku, krokoměr nebo měření spálených kalorií a hodnocení celodenních aktivit. Dotyková obrazovka se aktivuje jemným poklepáním a ovládá se pohybem zápěstí nebo dotykem.

Aplikace i samotný náramek mají kompletní českou lokalizaci. FitBand B3 ve spojení s chytrým telefonem a danou aplikací pak umožňuje s daty z náramku dále pracovat, dlouhodobě sledovat výkony, vyhodnocovat a poskytovat přehledné informace ve formě grafů a statistik. Pomocí náramku lze ovládat i spoušť fotoaparátu ve spárovaném mobilním telefonu.

Evolveo FitBand B3: změří krevní tlak a splňuje normy IP67
i Zdroj: PCTuning.cz

Náramek je vodotěsný a splňuje specifikace normy IP67. K portu USB se připojuje přímo, bez nutnosti kabelu. Kapacita baterie 90 mAh by měla zajistit na jedno nabití bezproblémový provoz po dobu až 10 dnů. Výrobce k náramku nabízí dvě barevné varianty řemínku. Obě jsou přitom součástí balení a uživatel tak může volit mezi černou a tyrkysovou barvou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama