synology-rackstation-rs1219-v-prodeji-nabizi-skalovatelnost-uloziste-a-zaroven-usporu-mista
Novinka Synology RackStation RS1219+ v prodeji, nabízí škálovatelnost úložiště a zároveň úsporu místa

Synology RackStation RS1219+ v prodeji, nabízí škálovatelnost úložiště a zároveň úsporu místa

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 8. 2018 10:30

Společnost Synology představila zařízení RackStation RS1219+, což je zcela nový osmišachtový server nabízející škálovatelnost úložiště a podporu výkonných disků SSD M.2. Díky kompaktnímu designu se má vejít do dvousloupkové nebo nástěnné skříně a stát se dobrou volbou pro malé až střední podniky, které chtějí podpořit svůj rozvoj bez nutnosti značných investic do budování vlastního datového centra.

Reklama

„Jsme si vědomi poptávky po vytváření miniaturních datových center s omezeným prostorem, a to obzvláště u rostoucích firem,“ říká Katarina Shao, produktová manažerka společnosti Synology. „Kapacitu úložiště zařízení RS1219+ lze po připojení jedné rozšiřovací jednotky RX418 rozšířit až na 144 TB. Pomocí mezipaměti tvořené diskem M.2 SATA SSD s duální kartou adaptéru M.2 SSD ve slotu PCIe lze zvýšit výkon a snížit latenci zařízení, aniž by bylo potřeba obsazovat přední přihrádky na disky.“ „Díky hloubce 12 palců se RS1219+ vejde do dvousloupkové skříně a umožňuje tak podnikat z omezeného prostoru bez nutnosti investice do sad ližin nebo serveroven,“ dodává Shao.

Zařízení RS1219+ používá systém DiskStation Manager, operační systém pro zařízení Synology NAS nabízející aplikace zvyšující zabezpečení dat a produktivitu práce. Společně s RS1219+ lze zakoupit doplňkovou službu prodloužené záruky Synology (EW202), která je dostupná ve vybraných regionech celého světa a nabízí až pět let záruky na hardware.

Doporučená cena Synology RackStation RS1219+ pro Českou republiku je stanovena na 29 699 Kč s DPH.

Synology RackStation RS1219+ v prodeji, nabízí škálovatelnost úložiště a zároveň úsporu místa
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama