piratskou-hru-sea-of-thieves-si-jiz-vyzkouselo-5-milionu-hracu
Novinka Pirátskou hru Sea of Thieves si již vyzkoušelo 5 milionů hráčů

Pirátskou hru Sea of Thieves si již vyzkoušelo 5 milionů hráčů

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 8. 2018 19:15 1

Titul Sea of Thieves si od dubna stáhlo již více než pět milionů hráčů. Oznámili to vývojáři ze studia Rare. Takový počet stažení je překvapivý vzhledem k vysoké pořizovací ceně hry (1 799 Kč) a tomu, že je dostupná pouze pro konzoli Xbox a počítače s Windows 10.

Reklama

V Sea of Thieves se hráč stává pirátem, který je vyslán na cestu, aby se stal legendou. Do vínku tak dostává základní předměty, zbraně a loď, jejíž velikost záleží na počtu hráčů. Malou plachetnici dostane hráč sám, případně pokud hraje s jedním kamarádem. Velká plachetnice je pro tři až čtyři hráče.

Plněním úkolů hráčům roste reputace a s ní se jim odemykají těžší výpravy na divokém moři. Mimo hlavní úkoly mohou hráči dobývat pevnosti kostlivců, odkud mohou získat velké množství peněz.

Hra je snímána z pohledu první osoby a má pěknou grafiku, zvláště pokud hrajete na Xboxu One X. Sea of Thieves je totiž titul, který podporuje nejenom rozlišení 4K, ale také vysoký dynamický rozsah HDR, což oceníte při nejednom pohledu na západ slunce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama