gameplay-trailer-fps-hry-rage-2-ukazuje-silenstvi-v-uplne-nahote
Novinka Gameplay trailer FPS hry Rage 2 ukazuje šílenství v úplné nahotě

Gameplay trailer FPS hry Rage 2 ukazuje šílenství v úplné nahotě

Martina Lipertová

Martina Lipertová

13. 8. 2018 12:00

  Na konci minulého týdne proběhl QuakeCon 2018, který společnost Bethesda využila k bližšímu představení některých svých nadcházejících titulů. Na své si přišli například fanoušci klasických FPS her, jimž udělaly radost záběry přímo z hraní Doom Eternal. Ke slovu se ale dostal také titul, od kterého hráči vzhledem k minulosti zase tolik nečekají. Jedná se o Rage 2.

Reklama
Gameplay trailer FPS hry Rage 2 ukazuje šílenství v úplné nahotě
i Zdroj: PCTuning.cz

 

První Rage nebyla vyloženě špatná hra. Polootevřený herní svět, ve kterém jste se přesouvali tam a zpět, abyste mohli pobít pár nepřátel ve vyloženě tunelových misích, ale zároveň ani moc nenadchnul. A nic tomu nepomohl ani fakt, že hra byla zasazená do tehdy velmi oblíbeného postapokalyptického světa ála Šílený Max.

Zkrátka a dobře, na Rage si chvíli po jejím vydání nikdo už ani nevzpomněl a vypadalo to na úplný konec této značky. Pak ale přišla Bethesda a dala sérii nový směr. První záběry ze hraní Rage 2, které se ukázaly v rámci jedné z prezentací na QuakeConu, přitom naznačují, že rozhodnutí o oživení značky Rage by nemuselo být chybné.

Za Rage 2 stojí Avalanche Studios, kteří mají na svědomí sérii Just Cause a Mad Maxe. A to asi leccos vysvětluje. Hratelnost Rage 2 je dostatečně šílená, takže „Rage“ v názvu hry konečně není jenom póza, ale skutečně odkazuje k samotnému dění ve hře.

Vydání Rage 2 je naplánováno na jaro 2019. Bližší termín se teprve dozvíme.

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama