mrknete-na-prvni-zabery-ze-hry-red-dead-redemption-2
Novinka Mrkněte na první záběry ze hry Red Dead Redemption 2

Mrkněte na první záběry ze hry Red Dead Redemption 2

Martina Lipertová

Martina Lipertová

12. 8. 2018 09:00 3

Red Dead Redemption 2 pro počítače opět nebude, což by se ze strany Rockstar Games už dalo označit za trolling, přesto se jedná o jednu z nejsledovanějších her tohoto roku. A tak je myslím i na tomto serveru věnovaném primárně (či snad výhradně) počítačům na místě informovat o tom, že k této hře byl vydán první gameplay (video přímo z hraní hry).

Reklama

Zmiňované gameplay video je více než 6 minut dlouhé a obsahuje detaily, ze kterých lze leccos vyvodit. Osobně mě při pohledu do některých tváří, či na fyziku jízdy na koni napadá, že Red Dead Redemption 2 posune laťku grafiky současné generace konzolí a to pořádně vysoko.

Vývojáři zase vyzdvihují, že hra bude reflektovat, jak se s hlavním hrdinou Arthurem Morganem budete chovat. „Zbraně nejsou jediným způsobem interakce s okolím“ zdůraznil jeden z vývojářů. Ještě než je vytáhnete, můžete si promyslet, zdali by NPC postavu nebylo lepší omráčit, nebo ji třeba prostě jenom pozdravit a odejít.

To ale neznamená, že Red Dead Redemption 2 bude bez zbraní. Naopak. Střílení bude, stejně jako v prvním díle (a stejně jako v GTA V) jednou z hlavních esencí hry.

Obecně vzato, tohle gameplay video Red Dead Redemption 2 představilo v tom nejlepším světle. Pevně věřím, že se najde spousta lidí, která si kvůli této hře pořídí herní konzoli. Alespoň na pár dnů.

Red Dead Redemption je akční hra v otevřeném herním světě. Datum vydání je naplánováno na 26.října.

Zdroj: Cnet

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama