pes-2019-demo-ukazuje-novou-fyziku-mice-i-system-grafickeho-znazorneni-unavy
Novinka PES 2019 demo ukazuje novou fyziku míče i systém grafického znázornění únavy

PES 2019 demo ukazuje novou fyziku míče i systém grafického znázornění únavy

Martina Lipertová

Martina Lipertová

10. 8. 2018 09:00

Před pár dny jsme vás informovali o tom, jaké počítače si musíte připravit, abyste si mohli zahrát letošní ročník fotbalové hry PES 2019. V této novince jsme zároveň avizovali, že ještě před vydáním samotné hry dostanete k dispozici hratelné demo. To se nyní vyplnilo.

Reklama

Demo PES 2019 můžete stáhnout ze Steamu (v případě Xboxu One a Playstationu 4 z příslušných obchodů s aplikacemi).

PES 2019 demo ukazuje novou fyziku míče i systém grafického znázornění únavy
i Zdroj: PCTuning.cz

Demo PES 2019 vás nechá hrát na 2 stadionech (Camp Nou, kde hraje FC Barcelona / Veltis arena, kde hraje Schalke 04) a za celkem 12 týmů (Liverpool, Barcelona, Schalke 04, Internazionale, Inter Milan, Monaco, Sao Paulo, Flamengo, Palmeiras, Colo-Colo, nároďák Argentiny a nároďák Francie). K dispozici budete mít módy Exhibition Match, kde můžete hrát jednotlivé zápasy, a Quick Match, který vás nechá poměřit síly online. Kromě toho je přítomný také kooperativní multiplayer, kde můžete hrát 3 na 3 s přáteli, nebo s AI.

Další zajímavostí, kterou demo hry nabízí, je nový systém únavy (visible fatigue). Díky tomuto systému jste vizuálně informováni o tom, že vaši hráči již nemají síly a nemůžete od nich čekat žádné atletické výkony. Co se týče grafiky, hra by vůbec měla vypadat o poznání lépe, nežli předchozí ročníky.

Jako každý rok nechybí ani lehce přepracovaná fyzika míče, která by opět měla být o něco realističtější a fotbalovější. K lepšímu pocitu ze hraní by pak měla přispět také nová mechanika střelby.

Pokud se vám nový ročník fotbalové hry PES 2019 líbí, nezapomeňte si v kalendáři zaškrtnout datum 30. srpna. Na toto datum je naplánováno vydání plné verze hry.

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama