kupte-si-grafiku-amd-radeon-a-ziskejte-hry-assassin-s-creed-odyssey-star-control-origins-a-strange-brigade-zdarma
Novinka Kupte si grafiku AMD Radeon a získejte hry Assassin's Creed Odyssey, Star Control: Origins a Strange Brigade zdarma

Kupte si grafiku AMD Radeon a získejte hry Assassin's Creed Odyssey, Star Control: Origins a Strange Brigade zdarma

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 8. 2018 18:30 1

Společnost AMD oznámila, že hráči mohou získat zdarma trojici PC her Assassin's Creed Odyssey, Star Control: Origins a Strange Brigade, pokud si nyní zakoupí některou z grafických karet řady Radeon RX Vega, RX 580 nebo RX 570 u vybraných obchodníků.

Reklama

„Přidejte se ke galaktické komunitě v roce 2086 a užijte si napětí v bitvách vesmírných lodí ve hře Star Control: Origins. Postavte se prastarým silám zla ve Strange Brigade. A stvořte si svůj osud ve válkou rozervaném starověkém Řecku v epickém dobrodružství Assassin’s Creed Odyssey,“ uvádí zpráva AMD. Strange Brigade vychází 28. srpna, Star Control: Origins potom 20. září a hra Assassin’s Creed Odyssey bude uvedena 5. října.

Promo akce začala 7. srpna a potrvá do 3. listopadu letošního roku, vydané kódy ke hrám mohou zákazníci využít do 31. prosince. V České republice jsou zapojeny obchody 100Mega, Alza.cz, AT Computers, CZC.cz a TS Bohemia.

Kupte si grafiku AMD Radeon a získejte hry Assassin's Creed Odyssey, Star Control: Origins a Strange Brigade zdarma
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama