pracovni-tablet-microsoft-surface-go-dorazi-i-do-cr
Novinka Pracovní tablet Microsoft Surface Go dorazí i do ČR

Pracovní tablet Microsoft Surface Go dorazí i do ČR

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 8. 2018 19:15 5

Přestože nic nenasvědčovalo tomu, že se nový počítačový tablet od společnosti Microsoft objeví i na našem trhu, vše je nakonec jinak. V rámci předobjednávky se základní provedení Surface Go se 64GB pamětí prodává podle rádce heureka.cz za 11 990 Kč. Varianta s dvojnásobnou kapacitou (128/ GB) je o 4 000 korun dražší. Novinka by měla být dostupná do měsíce.

Reklama

Americký softwarový gigant svůj nejnovější tablet z řady Surface představil začátkem srpna.  Pracovní tempo zařízení udává procesor Pentium 4415Y z edice Kaby Lake-Y. Tento čip má dvě jádra a čtyři vlákna díky technologii Hyper-Threading. Základní provedení nabízí 4 GB operační paměti, vyšší verze pak 8 GB.

Displej Surface Go je desetipalcový s rozlišením 1 800 × 1 200 obrazových bodů a poměrem stran 3 : 2. Kromě prstů je panel možné ovládat také stylusem Surface Pen, který dovede rozpoznat až 4 096 úrovní přítlaku. Pohodlné psaní zajistí ochranný kryt se zabudovanou klávesnicí. Pro momentky a selfies a videohovory jsou připraveny fotoaparáty s rozlišením 8 a 5 megapixelů.

Pracovní tablet Microsoft Surface Go dorazí i do ČR
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama