prichazi-novy-bonusovy-obsah-do-strilecky-arma-3
Novinka Přichází nový bonusový obsah do střílečky Arma 3

Přichází nový bonusový obsah do střílečky Arma 3

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 8. 2018 13:30

Aktuální update populárního titulu Arma 3 z dílny českého studia Bohemia Interactive přidává do hry nový obsah zcela zdarma. Hráči získají např. přírůstek do flotily NATO, raketové systémy nebo posílení výzbroje letadel.

Reklama

Arma 3 vstupuje do pátého roku od vydání v pořadí 81. aktualizací, tzv. „Encore update“, jež kromě několika úprav v enginu a herní platformě přinese také zajímavé rozšíření obsahu. Více než 4 miliony hráčů se tak mohou těšit na loď třídy Destroyer, raketové systém země-vzduch, radary i nový zbraňový arzenál pro letadla. Novinky, které majitelé hry získají zcela zdarma, pocházejí z dílny studia BRAVO ZERO ONE, spoluautorů DLC Jets. Vnesou do hry větší pestrost a také umožní vyváženější souboje mezi vzdušnými a pozemními silami.

Nový obsah zahrnuje:

- „USS Liberty“ – Flotila letadlových lodí NATO se dočká nového přírůstku v podobě lodi USS Liberty patřící do třídy Destroyer. Novinka bude mít propracované interiéry, přinese nové možnosti námořní palebné podpory a umožní start nebo opravu menších plavidel a vrtulníků. Půjde o statický objekt, který půjde umístit na mapu v editor scénářů.

- „MIM-145 Defender“ systém SAM a „AN/MPQ-105“ radarový systém – Stacionární raketový systém uživaný ozbrojenými silami NATO představuje hrozbu až za hranici viditelnosti i pro ta nejmodernější letadla. Pracuje v tandemu s radarovým systémem R-750 Cronus, s nímž spolupracuje díky datovému spojení.

- „S-750 Rhea“ systém SAM a „R-750 Cronus“ radarový systém – Varianta stacionárního raketového systému země-vzduch s dlouhým dosahem využívaná frakcí CSAT. Pomocí datového spojení spolupracuje s radarovým systémem R-750 Cronus.

- Protiradarové rakety & Naváděné bomby s malým průměrem – NATO i CSAT získají protiradarové rakety, které se dokáží automaticky zaměřit na pozemní cíle se zapnutým aktivním radarovým senzorem. Stíhačky NATO získají do výbavy nové, relativně kompaktní precizně naváděné bomby vzduch-země.

Mimo nového obsahu budou ve verzi 1.84 implementovány optimalizace všech oficiálních Arma 3 scénářů a kampaní. Cílem je zajistit vyváženost staršího obsahu a v průběhu posledních let přidaných herních mechanismů i nového obsahu. Celý seznam změn je dostupný zde. Trailer k novému obsahu je dostupný na YouTube kanálu Arma 3.

Aktuální update je druhým milníkem vývoje Arma 3 v roce 2018. Majitelé rozšíření Arma 3: Apex se ještě letos dočkají bonusového obsahu v podobě nového scénáře s kódovým označením „Old Man“. Nabídne svobodnější hratelnost v otevřeném světě a bude zcela zdarma. Přídavek je zatím na počátku vývoje, samotná produkce však začne velmi brzy. Bohemia Interactive také pracuje na nové iniciativě, která by umožnila talentovaným vývojářům vydávat jejich přídavky do hry jako oficiální DLC v rámci platformy Steam. Dalsí informace jsou dostupné zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama