zacal-se-prodavat-mini-stativ-rollei-smart-photo-power
Novinka Začal se prodávat mini stativ Rollei Smart Photo Power

Začal se prodávat mini stativ Rollei Smart Photo Power

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 8. 2018 20:00

Společnost Rollei uvádí na trh další z vychytávek, se kterou si hravě vytvoříte mini foto studio kdekoliv na cestách - mini stativ Smart Photo Power. K němu snadno připevníte jak kompaktní DSLM tak i smartphone, nebo akční kameru. Jeho přední výhodou je však důmyslné vybavení.

Reklama

Rollei Smart Photo Power v jedné noze ukrývá powerbanku, kterou je možné dobíjet telefon nebo akční kameru během natáčení a focení. Hlavním důvodem, proč je stativ vybaven zdrojem, je však ten, že je disponuje také odnímatelným LED přísvitem s výkonem 1,2 W, který slouží pro nasvícení focených předmětů a detailů. Aby se zamezilo i nežádoucímu roztřesení záběru při stiskávání spouště, má stativ ještě bezdrátovou Bluetooth spoušť, která je kompatibilní se systémy iOS a Android.

Stativ je dále vybaven kulovou hlavou opatřenou ¼“ závitem umožňující pořídit snímky z požadované pozice a perspektivy a je osazen vodováhou pro dokonalé vyvážení. Maximální nosnost stativu Rollei je jeden kilogram. Jeho maximální výška je 12,5 cm a hmotnost 227 gramů.

Začal se prodávat mini stativ Rollei Smart Photo Power
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama