gpu-turbo-pro-telefony-huawei-dorazi-uz-zanedlouho
Novinka GPU Turbo pro telefony Huawei dorazí už zanedlouho

GPU Turbo pro telefony Huawei dorazí už zanedlouho

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 7. 2018 21:30

Huawei reaguje na rostoucí poptávku po stále lepším a rychlejším grafickém zpracování, a proto se chystá v srpnu uvést nový upgrade – GPU Turbo. Technologie, která bude součástí softwarové aktualizace, pomůže smartphonům tohoto výrobce efektivněji zpracovat náročnější grafické a herní aplikace.

Reklama

Huawei v srpnu představí upgrade, který mnozí herní fanoušci poptávali. Technologie GPU Turbo je schopná zajistit rychlejší výkon a zpracování grafiky při současně nižší spotřebě energie, než bývalo při hraní náročných titulů zvykem. S GPU Turbo má dojít ke zvýšení efektivity zpracování grafiky až o 60 %, zatímco celková spotřeba energie SoC (System on Chip) se ušetří o 30 %. Alespoň to firma tvrdí v tiskových materiálech.

Vylepšení se má zpočátku projevit při hraní PUBG MOBILE a Mobile Legends: Bang Bang, což jsou dva hlavní multiplayerové tituly. Každý z nich má miliony aktivních uživatelů. Podpora dalších her bude oznámena později.

Aktualizace bude od srpna dostupná pro modelovou řadu Mate 10, Mate 10 Pro a Mate RS a dále P20 a P20 Pro. Ostatní modely se dočkají spuštění v průběhu září a listopadu.

GPU Turbo pro telefony Huawei dorazí už zanedlouho
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama