netgear-predstavuje-prepinace-s-moznosti-flexibilniho-nastaveni-power-budgetu-poe
Novinka Netgear představuje přepínače s možností flexibilního nastavení power budgetu PoE

Netgear představuje přepínače s možností flexibilního nastavení power budgetu PoE

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 7. 2018 20:00

Společnost Netgear uvedla na trh čtveřici 8portových a 16portových nespravovatelných ethernetových přepínačů s technologií umožňující flexibilně měnit jejich power budget PoE bez nutnosti kupovat nový přepínač.

Reklama

Mnoho dnešních malých a středních firem a chytrých domácností je čím dál častěji vybaveno IoT zařízeními, jako jsou IP bezpečnostní kamery, senzory, osvětlení LED či chytré zámky. S jejich rostoucím počtem však rostou také nároky na firemní či domácí síť, do níž jsou tato zařízení zapojena – zejména pak na power budget a jeho flexibilitu. Přepínače GS108LP/PP a GS116LP/PP jsou jako první na trhu vybaveny zabudovaným intuitivním voličem výkonu, který společně s možností flexibilní výměny externího napájecího zdroje umožňuje stávající power budget PoE kdykoli dle potřeby navýšit či naopak snížit.

V případě osmiportových přepínačů GS108LP/PP lze power budget PoE výměnou externího napájecího zdroje libovolně měnit v úrovních 60 W, 83 W a 123 W, u šestnáctiportových přepínačů pak v úrovních 76 W, 115 W a 183 W. Uživatel tak má možnost si například zakoupit přepínač s power budgetem 60 W s tím, že mu v současné době dostatečně vyhovuje, a později ho prostřednictvím výměny externího napájecího zdroje navýšit až na 123 W, nebo si rovnou zakoupit 123W přepínač a tento power budget v případě potřeby naopak postupně snižovat.

Netgear představuje přepínače s možností flexibilního nastavení power budgetu PoE
i Zdroj: PCTuning.cz

Na přepínače GS108LP/PP a GS116LP/PP se vztahuje kombinace doživotní hardwarové záruky a NBD výměny, která jejich prvním majitelům umožňuje poškozené zařízení nejen kdykoli reklamovat, ale zároveň si bezplatně zažádat o jeho výměnu během následujícího pracovního dne. Kompletní zákaznickou podporu těchto produktů doplňuje i stávající doživotní online technická podpora poskytovaná v nepřetržitém režimu 24/7.

Cena a dostupnost

Přepínače GS108LP/PP a GS116LP/PP jsou již v prodeji. Doporučená koncová cena osmiportových modelů začíná na 2 675 korun s DPH, šestnáctiportové modely jsou k dostání od 4 060 korun s DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama