panasonic-predstavil-laserovy-projektor-pt-rz870
Novinka Panasonic představil laserový projektor PT-RZ870

Panasonic představil laserový projektor PT-RZ870

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 7. 2018 19:00

Společnost Panasonic rozšířila stávající jednočipovou DLPTM řadu laserových projektorů Solid Shine o nový model PT-RZ870 s jasem 8 500 lumenů a s rozlišením WUXGA.

Reklama

„PT-RZ870 nabízí ostrý obraz s redundancí kompletních jednotek světelných zdrojů Solid Shine (laser i fosforový kotouč). Díky vzduchotěsným optickým jednotkám odolným proti prachu a chladicím systémům, které eliminují potřebu vzduchových filtrů, se uživatelé mohou těšit na bezúdržbový provoz až po dobu 20 000 hodin,“ uvádí Panasonic.

Dále výrobce zmiňuje, že digitálně modulovaný dynamický kontrast 10 000:1 řídí světelný výstup po jednotlivých snímcích podle požadavků na vlastnosti obrazu díky funkci synchronizace i na více projektorech současně. Stejně tak je prý možná i synchronizace mechanické závěrky objektivů v jedné síti. Model PT-RZ870 je také připraven pro profesionální instalace i díky rozhraní 3G-SDI, navíc spojuje vstupy HDMI, DVI-D, 5BNC, D-Sub a RS232C a je kompatibilní s Digital Link.

Pro úplnost ještě dodejme, že PT-RZ870 je navržen pro integraci do současných ovládacích systémů a kompatibilní s protokoly HDBaseT, Art-Net, Crestron Connect a PJLink. Sdílí také řadu vyměnitelných objektivů pro jednočipové modely DLP společnosti Panasonic.

Více informací o projektoru PT-RZ870 již nemáme. Neznáme tedy jeho cenu ani dostupnost v obchodech.

Panasonic představil laserový projektor PT-RZ870
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama