cyberpunk-2077-dorazi-i-s-ceskymi-titulky
Novinka Cyberpunk 2077 dorazí i s českými titulky

Cyberpunk 2077 dorazí i s českými titulky

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 7. 2018 18:00 4

Jeden z komunitních manažerů talentované polské firmy CD Projekt, která stojí za populární sérií Zaklínač, na oficiálním diskusním fóru prozradil, že chystané RPG Cyberpunk 2077 vyjde s největší pravděpodobností i v českém jazyce. Lokalizace by měla mít formu titulků.

Reklama

Na Cyberpunk 2077 čekáme dlouho. O hře samotné víme už šest let (oznámena byla v květnu 2012), stále však ještě není hotová. Datum uvedení do obchodů je pořád nejasný a vše nasvědčuje tomu, že se jí hned tak nedočkáme.

Cyberpunk 2077 je hrou na hrdiny ovládanou z pohledu z vlastních očí a odehrává se v otevřeném světě, ve kterém se budete moci volně pohybovat. Vývojáři se nijak netají tím, že jejich titul je inspirovaný reáliemi „papírového“ kyberpunkového RPG Cyberpunk 2020.

Hlavní postava Cyberpunku 2077, V, je moderní žoldák, který vyřizuje zakázky příliš nebezpečné pro většinu lidí. Pohybovat se budete po městě, které se nazývá jednoduše Night City a je rozděleno na šest samostatných částí. Zastoupeno je vše od průmyslových a chudinských oblastí až po zbohatlické čtvrtě plné luxusních nočních podniků a restaurací. Jistě je také dobré vědět, že každé rozhodnutí od schopností, implantátů až po podobu samotné postavy, bude ovlivňovat hlavní příběh.

Na Cyberpunku aktuálně pracuje 350 lidí a rozpočet na jeho marketing by měl být znatelně vyšší než u Zaklínače 3, alespoň to před nedávnem v jednom z rozhovorů uvedl finanční ředitel CD Projektu Piotr Nielubowicz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama