asus-bude-v-cesku-prodavat-zenfone-5z-i-v-nejvyssi-vybave
Novinka Asus bude v Česku prodávat ZenFone 5Z i v nejvyšší výbavě

Asus bude v Česku prodávat ZenFone 5Z i v nejvyšší výbavě

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 7. 2018 16:00

Asus spustí tento týden v Česku prodej lépe vybavené verze své letošní vlajkové lodi, smartphonu ZenFone 5Z. Jde o vůbec nejvybavenější konfiguraci, s jakou se tento telefon ve světě prodává – nabídne totiž 8 GB operační paměti a 256GB vnitřní úložiště. Na českém trhu se bude prodávat současně s již představenou verzí se 6 GB RAM a 64 GB.

Reklama

ZenFone 5Z je vybaven jemným celoplošným displejem s úhlopříčkou 6,2 palců, který zabírá 90 % přední strany , takže je rozměry srovnatelný se standardními 5,5palcovými telefony. Nechybí špičkový procesor Snapdragon 845 nebo duální fotoaparát pro kvalitní snímky i ve špatných světelných podmínkách, který doplňují pokročilé algoritmy AI a rozsáhlá analýza dat, což uživatelé ocení při postupném vylepšování vlastností foťáku, komunikace nebo hospodaření s kapacitou baterie.

ZenFone 5Z s 8 GB RAM a 256 GB paměti se v České republice bude prodávat za 14 990 Kč s DPH. Již představená verze se 6 GB RAM a 64GB pamětí se nabízí za 12 990 Kč s DPH, což z něj dělá cenově nejdostupnější smartphone s čipem Snapdragon 845.

Asus bude v Česku prodávat ZenFone 5Z i v nejvyšší výbavě
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama