samsung-galaxy-watch-by-mely-prijit-ve-dvou-velikostech
Novinka Samsung Galaxy Watch by měly přijít ve dvou velikostech

Samsung Galaxy Watch by měly přijít ve dvou velikostech

Martina Lipertová

Martina Lipertová

23. 7. 2018 08:00

Jak jsme vás informovali v předešlé novince, již delší dobu se spekuluje o tom, že nové hodinky od Samsungu se nebudou jmenovat Gear S4 ale Galaxy Watch. Nově uniklé dokumenty navíc prozrazují, že by mohly přijít hned ve dvou velikostech.

Reklama

Z dokumentů vyplývá, že menší hodinky Galaxy Watch budou mít velikost 43,4mm a 1,19palcový kulatý displej, zatímco větší hodinky budou mít 48mm a 1,3palcový, taktéž kulatý displej.

Oba modely by dále měly být vybaveny širokou škálu LTE pásem, stejně jako Wi-Fi 2,4 GHz b/g/b. Větší model má modelové číslo SM-R805, zatímco menší model SM-R815. Oba by se ovšem měly prodávat pod stejným názvem Samsung Galaxy Watch.

Nákres níže ukazuje obě varianty Galaxy Watch a rozdíly mezi nimi. Větší hodinky by vzhledem k tvaru mohly být sportovní, zatímco menší mají tradičnější design a nejspíš také možnost výměny pásků.

Samsung Galaxy Watch by měly přijít ve dvou velikostech
i Zdroj: PCTuning.cz

Podle deníku GSM Arena by k odhalení hodinek mělo dojít během oficiálního představení Samsung Galaxy Note 9, které je naplánováno na 9.srpna. Pokud se tak nestane, další možnou příležitostí je výstava IFA v Berlíně konaná mezi 31. srpna a 5. září.   

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama