panasonic-nabizi-chytrou-zaruku-na-baterie-pro-odolna-zarizeni
Novinka Panasonic nabízí chytrou záruku na baterie pro odolná zařízení

Panasonic nabízí chytrou záruku na baterie pro odolná zařízení

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 7. 2018 06:00

Společnost Panasonic oznamuje službu Chytrá záruka na baterie pro své odolné notebooky, tablety a handheldová zařízení Toughbook. Chytrá záruka má podnikům pomoct udržovat produktivitu terénních zaměstnanců.

Reklama

Tříletá chytrá záruka na baterie zahrnuje analýzu, která nepřetržitě sleduje stav baterie a upozorní správce e-mailem, pokud se stav akumulátoru dostane na úroveň, na které je nutná jeho výměna. Správce dostane oranžové výstražné upozornění, když se baterie dostane na určité procento své původní kapacity nabíjení, takže má pak dostatek času na naplánování její výměny. Další červené e-mailové upozornění je odesláno, jakmile baterie vyžaduje výměnu, což také spustí u společnosti Panasonic požadavek na dodání nové baterie.

Zákazníci, kteří si objednají chytrou záruku baterií, mohou nainstalovat Smart Service Lite, analytický software společnosti Panasonic, který využívá platformu Elemez od B2M Solutions a v reálném čase provádí analýzu na každém zařízení. Software sleduje stav baterií a upozorní, pokud se jejich výkon sníží pod optimální úroveň. Zákazníci také obdrží 60denní zkušební verzi úplného analytického balíčku Toughbook Smart Service, který je určen k záznamu, analýze, ukládání a hlášení stavu a chování veškerého mobilního vybavení.

Tříletou chytrou záruku na baterie Panasonic Toughbook je možné zakoupit za 58 eur bez DPH pro každé zařízení. Standardní šestiměsíční záruka na baterie je v tom případě rozšířena na tři roky u všech zařízení Toughbook.

Panasonic nabízí chytrou záruku na baterie pro odolná zařízení
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama