powerbanka-doca-15000-nabije-notebook-i-nastartuje-auto
Novinka Powerbanka DOCA 15000 nabije notebook i nastartuje auto

Powerbanka DOCA 15000 nabije notebook i nastartuje auto

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 7. 2018 18:00

Powerbanka zvládne vedle chytrého telefonu nabít laptop a nastartovat automobil. Je tak vhodným řešením pro všechny, kteří chtějí nabíjet notebook v místech, kde není k dispozici běžná zásuvka. DOCA 15000 je navíc nyní dostupná také v České republice i na Slovensku.

Reklama

Moderní cestovatelé se setkávají s problémem, jak pod stanem či na cestách nabíjet svá mobilní zařízení a notebooky. Běžná powerbanka v takových situacích nedostačuje a s laptopy si neporadí. Modely specializované čistě na nabíjení notebooků se pak vyznačují vysokou cenou a jejich využití je omezené. Jednou z alternativ, která se zákazníkům nabízí, je model DOCA 15000.

Powerbanka je vyrobená z robustních materiálů a dostupná v černé a zelené barvě. Rozměry pogumovaného těla jsou 160 × 79 × 37,5 mm a hmotnost 0,45 kilogramu. Externí zdroj energie s kapacitou 15 000 mAh dokáže skrze 2.1A USB konektor třikrát až pětkrát nabít běžný smartphone. S notebookem pak údajně lze na cestách provést jedno až dvě plná nabití. Připraven je pro napájení přenosných počítačů výstup s nastavitelným přepínačem, díky kterému lze zvolit požadované napětí dle typu notebooku (12V, 16V, 19V-3A).

Součástí balení je osm konektorů pro nejčastější typy notebooků na našem trhu, přičemž další je možné dokoupit. Stav zbývající energie ukazuje LED indikátor a opětovné nabití vybité powerbanky netrvá déle než 4 hodiny. Samozřejmostí jsou integrované ochrany proti přebití, přehřátí a přepětí.

Powerbanka DOCA 15000 nabije notebook i nastartuje auto
i Zdroj: PCTuning.cz

Ne vždy je v dosahu řidič se startovacími kabely. V takových situacích je powerbanka s podporou startování automobilů neocenitelným pomocníkem. S pomocí startovacích kabelů, které jsou součástí balení, lze DOCA 15000 připojit k autobaterii a automobil tak nastartovat. Podporovány jsou vozidla do objemu 6000CC (6l) se zážehovým (benzínovým) motorem. Nastartovat tento model dokáže i moderní dieselové motory. Běžný automobil s objemem 2l zvládne 12V powerbanka nastartovat dvacetkrát. Překážkou pro DOCA 15000 nejsou ani extrémní podmínky. Fungovat dokáže v teplotách od –40 do +60 °C.

Součástí balení DOCA 15000 jsou:

Powerbanka

Startovací kabely pro autobaterii

Sada 8 konektorů pro napájení nejčastějších typů notebooků*

MicroUSB kabel s adaptéry pro smartphony iPhone (Lightning) a zařízení s USB-C

Napájecí adaptér do zásuvky

Napájecí adaptér do autozapalovače

DOCA 15000 je dostupná za akční cenu 1 699 Kč za celý set.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama