genesis-uvadi-do-prodeje-mys-krypton-770
Novinka Genesis uvádí do prodeje myš Krypton 770

Genesis uvádí do prodeje myš Krypton 770

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 7. 2018 19:30

Společnost Genesis uvedla na trh novou herní myš Krypton 770, se kterou chce konkurovat profesionálním modelům od prestižních značek. Výrobce tvrdí, že nový model nabízí všechny vlastnosti, které od myši očekává každý profesionální hráč.

Reklama

K přednostem myši má patřit především snímač PMW3360, ergonomický tvar, přesné zpracování, komfortní boční rukojeti s vysokou přilnavostí, nízká hmotnost, kluzné plochy, odolné spínače tlačítek s rychlou odezvou a software s možností přizpůsobení funkcí.

Krypton 770 vybaven snímačem PMW 3360 od firmy PixArt, který nabízí možnost nastavení citlivosti v rozmezí od 100 do 12 000 dpi. Individuálně lze přednastavit až šest hodnot, mezi kterými lze přepínat během hraní pomocí tlačítka změny dpi. K tomu snímač nabízí zrychlení 50 G, rychlost zpracování 12 000 FPS a rychlost sledování kurzoru 250 ips.

Genesis uvádí do prodeje myš Krypton 770
i Zdroj: PCTuning.cz

Věstavěný software umožňuje nahrávání maker a přiřazení libovolných funkcí ke každému ze sedmi tlačítek myši, ale také poskytuje až jedenáct režimů podsvícení s možností výběru oblíbené barvy z palety RGB. Pokud by vám to nestačilo, tak software umožňuje mnoho dalších nastavení, jako jsou: citlivost kurzoru, rychlost dvojitého kliknutí, rychlost rolování a jiné. Navíc všechna uložená nastavení si myš zapamatuje díky integrované paměti, což ji umožňuje připojit k jinému počítači bez nutnosti instalace softwaru.

Herní myš Genesis Krypton 770 je na trhu již dostupná doporučenou koncovou cenu 989 Kč včetně DPH. Pro úplnost dodejme, že v balení naleznete kovovou kartu Ninja Wallet. Toto multifunkční zařízení obsahuje mimo jiné: otvírák na konzervy a lahve, šroubovák, maticový klíč, pravítko nebo rozřezávač listů a kartonů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama