na-evropsky-trh-se-dostane-5-novych-smartphonu-od-xiaomi
Novinka Na evropský trh se dostane 5 nových smartphonů od Xiaomi

Na evropský trh se dostane 5 nových smartphonů od Xiaomi

Martina Lipertová

Martina Lipertová

16. 7. 2018 08:00

V databázi EEC (Eurasian Economic Commission) se objevilo pět nových smartphonů od Xiaomi. Ve většině případů se jedná o již známé zařízení, které by mělo vyjít v následujícím měsíci. Zbylý záznam naznačuje, že se brzy dočkáme ještě nějakého oznámení.

Reklama

Mezi známé modely pochopitelně patří nová vlajková loď Xiaomi Mi 8. Dále se jedná o modely Mi Max 3, Mi A2 a pravděpodobně i o jeho odlehčenou verzi Mi A2 Lite, která se hodně podobá Redmi 6 Pro.

Na evropský trh se dostane 5 nových smartphonů od Xiaomi
i Zdroj: PCTuning.cz

Mi A2 a Mi A2 Lite by měly být oficiálně představeny 24. července v Madridu. Co se týče Max 3, jeho oficiální odhalení je náplánováno na 19. července v Číně, přičemž vydání tohoto phabletu v Evropě by mělo následovat v zatím nespecifikovaném čase.

Poslední zařízení je stále neodhalený model s kódovým označením POCOPHONE. O tomto mobilu zatím víme pouze to, že bude mít 6 GB paměti RAM a bude se dodávat ve verzi se 64 nebo 128 GB vnitřní paměti.

Jelikož všechna zařízení prošla potřebnou EEC certifikací, je dost pravděpodobné, že jejich bližších specifikací se dočkáme už brzy.

Zdroj: GSM Arena

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama