huawei-pravdepodobne-chysta-i-odlehcenou-verzi-nova-3-zname-specifikace
Novinka Huawei pravděpodobně chystá i odlehčenou verzi Nova 3, známe specifikace

Huawei pravděpodobně chystá i odlehčenou verzi Nova 3, známe specifikace

Martina Lipertová

Martina Lipertová

13. 7. 2018 11:30

Společnost Huawei před pár hodinami osobitým způsobem dala vědět specifikace připravovaného smartphonu Nova 3, k čemuž se nyní přidávají také informace o chystaném Nova 3i. Existenci smartphonu jakož i jeho specifikace prozradila uniklá fotografie.

Reklama

Nova 3i na první pohled vypadá úplně stejně, jako kmenový smartphone Nova 3. Z fotografie je ale patrné, že Kirin 970 v Nova 3 nahradí chipset Kirin 710, který je vyráběný 12nm procesem.

Huawei pravděpodobně chystá i odlehčenou verzi Nova 3, známe specifikace
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Dalším rozdíl najdeme ve fotoaparátu. Duální selfie kamerka stále nabízí 24Mpix + 2Mpix snímač, ale kapacita zadního fotoaparátu se snižuje z 16+24Mpix na 16+2Mpix. 

O něco menší kapacitu by měla mít i baterie (3340 mAh oproti 3750 mAh v Nova 3), která bude umožňovat klasické nabíjení 5V/2A, nikoliv rychlonabíjení 9V/2A jako v případě kmenového modelu.

Huawei Nova 3i přijde ve dvou verzích – se 4 GB RAM a 128 GB úložného prostoru a se 6 GB RAM a 64 GB úložného prostoru. Jedná se o velmi neobvyklou konfiguraci, ale jelikož Nova 3i bude mít druhý slot pro paměťovou kartu, není si na co stěžovat.

Cenu Nova 3i zatím neznáme, ale snaha Huawei o dohonění prodejů společností Samsung a Apple by ji mohla stlačit na minimum. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama