otevrena-beta-verze-geforce-now-pro-nvidia-shield-tv-chysta-spusteni
Novinka Otevřená beta verze GeForce NOW pro Nvidia Shield TV chystá spuštění

Otevřená beta verze GeForce NOW pro Nvidia Shield TV chystá spuštění

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 7. 2018 11:30

Společnost Nvidia brzy uvolní otevřenou beta verzi služby GeForce NOW umožňující hraní v cloudu pro zařízení Shield TV.

Reklama

V několika následujících dnech proběhne uvedení nové služby GeForce NOW, aktuálně dostupné na PC a mac, které způsobí přesun počítačového hraní do obývacího pokoje. Majitelé zařízení Shield TV budou moci snadno přistupovat k vlastní knihovně her nebo kupovat nové prostřednictvím platforem Steam a Uplay, a to včetně aktuálních velmi hraných her jako jsou Fortnite nebo Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, stejně jako očekávané Shadow of the Tomb Raider. Kompletní list nyní čítá celkem 225 her a další jsou postupně přidávány.

Jediný účet GeForce NOW umožní přístup ke cloudovému hraní na počítači, macu a brzy i na Shield TV. Ukládání probíhá prostřednictvím cloudového úložiště. Hráč, který začne hrát svojí oblíbenou hru ve svém obývacím pokoji na zařízení Shield TV, ji bude moci dokončit v kanceláři na firemním notebooku nebo na cestách na svém MacBooku.

Služba GeForce NOW představuje velmi jednoduchou cestu, jak se dostat k pořádnému hraní. Oblíbené hry jsou okamžitě k dispozici bez nutnosti dlouhého stahování. Nvidia se stará o aktualizace všech dostupných titulů a uživatel tak nemusí jakkoli zatěžovat svůj disk a naopak si může užívat neomezeného úložného prostoru.

GeForce NOW bude k dispozici v otevřené beta verzi. Více informací najdete zde.

Otevřená beta verze GeForce NOW pro Nvidia Shield TV chystá spuštění
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama