na-gogu-rozdavaji-the-witcher-enhanced-edition-zdarma
Novinka Na GOGu rozdávají The Witcher: Enhanced Edition zdarma

Na GOGu rozdávají The Witcher: Enhanced Edition zdarma

Martina Lipertová

Martina Lipertová

7. 7. 2018 10:30 1

Distribuční kanál GOG.com v současné chvíli nabízí velmi zajímavý bonus. Pokud si stáhnete karetní hru GWENT, která je free-to-play, a zároveň se přihlásíte k odběru novinek (můžete kdykoliv zrušit) dostanete k ní hned dvojitý bonus.

Reklama

Prvním bonusem je speciální balíček karet. Tím druhým potom možnost stáhnout si zdarma také The Witcher: Enhanced Edition, tedy vylepšený první díl hry, která celé šílenství Zaklínače včetně i samostatně stojící hry GWENT začala.

Na GOGu rozdávají The Witcher: Enhanced Edition zdarma
i Zdroj: PCTuning.cz

GWENT je karetní hra, která měla svou premiéru jakožto jedna z vedlejších aktivit ve hře The Witcher 3: Wild Hunt. Tvůrci na ní ovšem dostali takový ohlas, že se jí rozhodli vydat také jako samostatnou hru. 

GWENT prošel mnoha změnami, v současné chvíli to však vypadá, že chytá finální podobu. Také proto se na GOGu objevila podpůrná akce, CD Projekt (tvůrce hry a současně také provozovatel GOGu) prostě chce, abychom si tuto hru vyzkoušeli. Za sebe doporučuji oba dva kousky, zvlášť když se za ně nemusí platit.

Takže jak na to? Nejprve si na této stránce stáhněte hru GWENT: The Witcher Card Game. Následně si na této stránce stáhněte také balíček karet. Stažení The Witcher: Enhanced Edition vám bezprostředně poté nabídne ta samá stránka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama