technicke-zabezpeceni-oslavy-znacky-harley-davidson-dostane-na-starosti-platforma-samsung-knox
Novinka Technické zabezpečení oslavy značky Harley-Davidson dostane na starosti platforma Samsung KNOX

Technické zabezpečení oslavy značky Harley-Davidson dostane na starosti platforma Samsung KNOX

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 7. 2018 18:00

Ve dnech 5. až 8. července proběhne v České republice velkolepá oslava 115. výročí značky Harley-Davidson, amerického výrobce motocyklů a motocyklového příslušenství. Organizátoři akce očekávají více než 60 000 motorkářů z celého světa a více než 100 000 návštěvníků. S hladkým průběhem oslav pomůže společnost Samsung se svou bezpečnostní platformou KNOX.

Reklama

Samsung organizátorům třídenní akce poskytne telefony Galaxy S, které budou prostřednictvím Knox Configure plnit potřeby a požadavky zástupců Harley-Davidson. Zároveň budou do telefonů nainstalovány speciální aplikace, které umožní celému organizačnímu týmu obsluhovat návštěvníky akce na branách a čerpacích stanicích.

Celé řešení Samsung KNOX pro Harley-Davidson je postaveno na centrálním managementu a zabezpečení koncových zařízení. Tím pádem je velice jednoduché na obsluhu a maximálním způsobem podporuje produktivitu uživatelů. Díky síti LTE od mobilního operátora Vodafone jsou navíc zajištěné i rychlé datové přenosy – ty se během akce postarají o rychlý přenos dat mezi aplikacemi v telefonech Galaxy S a backend systémy.

Technické zabezpečení oslavy značky Harley-Davidson dostane na starosti platforma Samsung KNOX
i Zdroj: PCTuning.cz

Platforma Samsung Knox vytváří kolem mobilního zařízení digitální pevnost, která chrání citlivé informace před neoprávněnými návštěvníky a útoky škodlivého softwaru. S Knox Configure mohou firmy kompletně přizpůsobit a ušít na míru zařízení, které plně vyhovuje prostředí, pro něž je určeno. Manažerům IT poskytuje konfiguraci, nasazení aplikací a možnosti personalizace UI/UX, stejně jako služby hromadné vzdálené registrace a poskytování služeb, a mají tak ovládání svého mobilního řešení plně pod kontrolou od začátku do konce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama