niceboy-uvadi-outdoorove-kamerky-vega-6-a-vega-6-star
Novinka Niceboy uvádí outdoorové kamerky Vega 6 a Vega 6 star

Niceboy uvádí outdoorové kamerky Vega 6 a Vega 6 star

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 7. 2018 17:00 1

Producent akčních kamer, bluetooth sluchátek a reproduktorů Niceboy představila hned dva nové přírůstky najednou. Jedná se o akční kamery v oblasti 4K a 2K nahrávání. Hlavními přednostmi modelu Vega 6 je 4K natáčení při 30 fps s pokročilou stabilizací. Vega 6 star pak nabízí nativní 2K se stabilizací.

Reklama

Vega 6

Tato kamera nabízí nativní 4K nahrávání a funkci fotoaparátu, kterou můžete pořizovat snímky v celé řadě rozlišení. Nabízí i možnost využití širokoúhlého objektivu 170°, díky němuž jsou záběry pořizovány s efektem „rybího oka“. Vega 6 je dále vybavena pokročilou šestiosou elektronickou stabilizací obrazu EIS, která eliminuje otřesy způsobené pohybem kamery. Stabilizaci nabízí i v nejvyšším rozlišení - tedy ve 4K. Za zmínku rovněž stojí, že kamera podporuje microSD karty s kapacitou až 64 GB a pyšní se kodekem H.265, který zajišťuje mnohem nižší nároky na místo na paměťové kartě.

Niceboy uvádí outdoorové kamerky Vega 6 a Vega 6 star
i Zdroj: PCTuning.cz

Vega 6 star

Kromě interpolového 4K natáčení je hlavní předností této kamerky především natáčení v nativním 2K rozlišení. Přičemž zachycení plynulosti pohybu je v rozlišení Full HD s až 60 snímky za vteřinu. Niceboy Vega 6 star je dále vybavena pokročilou optickou stabilizací s pomocí gyroskopu, na kterou se můžete spolehnout ve všech rozlišeních – tedy i ve 4K. Kamera plní i funkci fotoaparátu, pořídíte s ní snímky v rozlišení až 16 Mpx.

Niceboy uvádí outdoorové kamerky Vega 6 a Vega 6 star
i Zdroj: PCTuning.cz

Obě dvě kamerky pak shodně dále nabízí například zpomalené záběry s funkcí slow-motion nebo režim autokamery nebo podvodní režim. Díky zabudovanému WiFi modulu je možné jejich ovládání pomocí aplikace v mobilním telefonu nebo prostřednictvím dálkového ovladače. Součástí základního balení je, kromě již zmiňovaného dálkového ovladače, množství dalšího příslušenství. Mezi ně patří například vodotěsný obal (až do třiceti metrů), úchyt na řídítka, nalepovací úchyty (například na helmu) či náhradní dvířka s průduchy (pro lepší nahrávaný zvuk). V základním balení také naleznete vícejazyčný návod včetně toho českého.

Niceboy Vega 6 pořídíte u všech velkých prodejců za 4 490 Kč a Vega 6 star za 3 490 Kč včetně DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama