jake-novinky-avermedia-predstavila-na-computexu-2018
Novinka Jaké novinky AVerMedia představila na Computexu 2018?

Jaké novinky AVerMedia představila na Computexu 2018?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 7. 2018 12:30

V porovnání s minulým rokem společnost AVerMedia zvětšila na Computexu 2018 svůj stánek, aby letos mohla předvést nejnovější 4K herní záznamové zařízení. Firma do něj taktéž pozvala známé celebrity z řad streamerů, aby předvedli, jak si nastavují svůj streamovací kanál a také aby si zahráli hry společně s publikem.

Reklama

Produkty, které společnost AVerMedia na Computexu představila:

Live Gamer Ultra (GC553) - Nahrávací karta se systémem zapoj a hraj, disponuje konektorem USB 3.1 typu C a dokáže za pomoci nejnovějších technologií zachytit 4K(30 fps) herní obsah a zpracovat ho na herní obsah 4K (60 fps).

Live Gamer 4K (GC573) - LG4K je PCI herní nahrávací karta, která zachycuje obsah v kvalitě 4Kp60 HDR s extra nízkou latencí.

Navíc AVerMedia také představila herní zvukový panel SonicBlast, herní headset s virtuálním zvukem SonicWave 7.1, USB mikrofon a webkameru 4K UHD. Ukázány byly i nejnovější profesionální a průmyslové produkty pro řešení nahrávání, zaznamenávání a streamování videa.

Jaké novinky AVerMedia představila na Computexu 2018?
i Zdroj: PCTuning.cz

Na stánku výrobce byly k vidění 4K/HD/SD karty pro nahrávání videa, bezdrátové mikrofony pro učebny, zabudované systémy Jetson TX1/TX2 systems pro AI/aplikaci učení a samostatné kompaktní produkty pro kódování videa.

Zabudované řešení AVerMedia Tegra umožňuje vývojářům aplikací získat video kanály s vysokým rozlišením z mnoha druhů kamer a / nebo video zařízení prostřednictvím rozhraní HDMI, VGA, 3G-SDI nebo kompozitních rozhraní. Tato unikátní vlastnost činí zařízení vhodné pro aplikace pro rozpoznávání obličeje, robotiku, UAV (např. dron), lékařské obrazy, UGV, AOI a další produkty podporující video pro automatizaci, AI a učení. AVerMedia naComutexu představila i svůj první video zvonek.

Jaké novinky AVerMedia představila na Computexu 2018?
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama