v-prodeji-je-ochranna-edice-pocketbook-basic-touch-2
Novinka V prodeji je ochranná edice PocketBook Basic Touch 2

V prodeji je ochranná edice PocketBook Basic Touch 2

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 7. 2018 18:00

Save & Safe edice klasické čtečky knih PocketBook Basic Touch 2 obsahuje komfortní ochranné slim pouzdro, které je pevně spojeno se čtečkou.

Reklama

Čtečka je vybavena šestipalcovým E-Ink Carta displejem a WiFi modulem. Uživatelům nabízí maximální volnost ve volbě elektronického obsahu, podporuje 17 textových a 4 obrazové formáty bez nutnosti konverze. Předinstalované služby Dropbox, Send-to-PocketBook a PocketBook Sync pak umožňují rychlé doručení e-knih do zařízení bez nutnosti jeho připojení k počítači. Do čtečky se vejdou tisíce elektronických knih, protože má 8 GB vnitřní paměť, navíc rozšiřitelnou microSD kartou o dalších až 32 GB.

Hlavní vlastností nové speciální edice PocketBook Basic Touch 2 je skutečnost, že čtečka je pevně propojena s ochranným pouzdrem – další pouzdro již tedy k ochraně vašeho zařízení nepotřebujete. Ti, kteří přenášejí svou čtečku v tašce nebo batohu, se tak již nemusí strachovat o její bezpečnost. Díky krytu je neustále chráněna, i když leží například hned vedle klíčů, tužek nebo jiných tvrdých objektů.

V prodeji je ochranná edice PocketBook Basic Touch 2
i Zdroj: PCTuning.cz

Černé ochranné pouzdro je vyrobeno z pevného a lehkého syntetického materiálu. Jeho struktura je měkká, potažená ochrannou vrstvou, která zabraňuje poškrábání zadní části. Vnitřek je vyroben za sametového, prachu odpuzujícího mikrovlákna. Čtečka je přitom lehká, společně s pouzdrem má hmotnost jen 230 gramů. Přední část ochranného krytu lze zcela překlopit na zadní stranu zařízení. To umožňuje uživateli pohodlně držet zařízení jednou rukou.

Save & Safe edice čtečky PocketBook Basic Touch 2 koupíte za 2 150 korun s DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama