tp-link-m7200-na-dovolenou-i-na-jednani-s-internetem-v-kapse
Novinka TP-Link M7200: Na dovolenou i na jednání s internetem v kapse

TP-Link M7200: Na dovolenou i na jednání s internetem v kapse

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 6. 2018 18:00

Společnost TP-Link představuje nový mobilní WiFi router M7200, který vytvoří bezdrátovou síť a připojí notebooky, tablety i mobily přes datové připojení LTE. Využít jej lze na dovolené, na firemních schůzkách mimo kancelář, na workshopech, na výjezdních zasedáních či veletrzích a výstavách.

Reklama

Hotspot M7200 podporuje nejnovější generaci sítí 4G FDD/TDD-LTE a tak bez problémů spolupracuje s velkou škálou bezdrátových přístrojů. Dokáže snadno zprostředkovat připojení datové mobilní sítě 4G/3G současně až pro 10 bezdrátových zařízení, jako jsou tablety, notebooky i mobilní telefony bez datového tarifu.

Díky baterii s kapacitou 2 000 mAh dokáže M7200 zajistit bezdrátové připojení až po dobu 8 hodin. Výdrž baterie se samozřejmě může lišit v závislosti na podmínkách konkrétního prostředí.

Výrazným rysem modelu M7200 je kompaktní a pro uživatele příjemné provedení – jediné, co musí udělat, je vložit SIM kartu a stisknout tlačítko napájení. Pak LTE Hotspot nabídne své služby a rychlost LTE připojení během necelé půl minuty. Snadná správa je zajištěna pomocí aplikace tpMiFi, díky které lze k hotspotu snadno přistupovat a nastavovat jej pomocí připojených zařízení s iOS/Android. Lze nastavovat limity objemu přenášených dat, řídit, která zařízení se smějí k Wi-Fi připojit a posílat zprávy.

Doporučená cena hotspotu TP-Link M7200 je stanovena na 1 899 Kč s DPH.

TP-Link M7200: Na dovolenou i na jednání s internetem v kapse
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama